Τα μεταγραφικά δεδομένα στον ΑΠΟΕΛ

Στον ΑΠΟΕΛ και μετά το ξεκαθάρισμα και την παραμονή τελικά του τεχνικού της ομάδας Πάολο Τραμετσάνι, «τρέχουν» και τα υπόλοιπα θέματα προγραμματισμού.

Οι γαλαζοκίτρινοι συμφώνησαν σε όλα με την Αλ Φαϊσάλι για τον Ομάχ Χάνι, και τις επόμενες μέρες αναμένεται ο Πρόεδρος της ομάδας Πρόδρομος Πετρίδης στο Αμμάν για να «κλείσει» και επίσημα την μεταγραφή.

Από εκεί και πέρα «κλειστός» θεωρείται και ο Λαφράνς, με την ομάδα της Λευκωσίας να περιμένει να τελειώσει το συμβόλαιο του με την ΑΕΛ στις 31 Μαΐου και στην συνέχεια να τον ανακοινώσει. Ανακοινώνεται επίσης τις επόμενες μέρες και ο Φράνσις Ουζόχο.

Όσο αφορά τους δυο Βραζιλιάνους, Καζού και Νατέλ, οι γαλαζοκίτρινοι είναι σε συζητήσεις με τις ομάδες τους, με στόχο να τους κρατήσουν στην ομάδα, αλλά αυτό δεν εξαρτάται από αυτούς. Θα πρέπει όμως ο ΑΠΟΕΛ να γνωρίζει νωρίς τι θα γίνει έτσι ώστε να δει πως θα προχωρήσει με τον προγραμματισμό.

Η μεταγραφική δραστηριότητα δεν σταματά εδώ αφού ο Τέτι ψάχνει ακόμα ένα ακόμα κεντρικό αμυντικό, ένα επιθετικό αλλά και ένα αμυντικό χαφ αν φύγει ο Μοράις.

Πηγή: balla.com.cy