Θα τσεκάρει τους δανεικούς και όχι μόνο…

Στα τέλη του Ιουνίου είναι προγραμματισμένη η εκκίνηση της Ανόρθωσης για τη νέα αγωνιστική περίοδο που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ειδικότερα από τον κόσμο της ομάδας που αδημονεί να αποθεώσει τους ποδοσφαιριστές.

Οι «μπλε» έχουν ως στόχο τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη λίγκα, και θα προσπαθήσουν μέσα από την προετοιμασία να «κτίσουν» ένα σύνολο που θα είναι αρχικά ανταγωνιστικό και στη συνέχεια άκρως «κτισμένο» σε σωστές βάσεις για να «οδηγηθεί» ψηλά στις εγχώριες διοργανώσεις. Η έλλειψη συμμετοχής στην Ευρώπη, αποτελεί θετικό γεγονός για τον Κετσπάγια, διότι θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει περισσότερο με το υφιστάμενο ρόστερ, και με τους παίκτες που ήδη αποκτήθηκαν.

Ο Γεωργιανός κόουτς ζήτησε να επιστρέψουν όλοι οι δανεικοί, να τους τσεκάρει μία εβδομάδα μετά την έναρξη των προπονήσεων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, σε αυτό το χρονικό διάστημα δεν αποκλείεται να περάσουν από «κόσκινο» ποδοσφαιριστές που δεν ανήκουν στους «μπλε», αλλά υπάρχει σοβαρή υποψία ότι μπορούν να βοηθήσουν εάν αποκτηθούν. Το μπάτζετ της Ανόρθωσης είναι συγκεκριμένο, οπότε ο Τιμούρ πρέπει να κάνει μελετημένες κινήσεις.

Πηγή: balla.com.cy