Βαθαίνει η κόντρα – Σ. Στεφάνου -Ν.Αναστασιάδη : “Nα ζητήσετε «συγγνώμη, κύριε Πρόεδρε”

Σκληρός στις δηλώσεις του ο  Εκπροσώπος Τύπου του ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Όχι κύριε Πρόεδρε, το ΑΚΕΛ δεν διαστρέβλωσε τα λόγια σας. Αυτά έχουν καταγραφεί από τις κάμερες και είναι αναρτημένα τόσο στην ιστοσελίδα του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων, όσο και στο διαδίκτυο.
Κατά λέξη είπατε τα εξής: «Δεν μπορούν τα μηδενικά να μιλούν για τους άριστους ή εκείνους που αρίστευσαν». Ποιο ξεκάθαρη δεν μπορούσε να ήταν η αναφορά σας.

Και αντί, κύριε πρόεδρε, να ζητήσετε «συγγνώμη» γιατί με τα όσα είπατε προσβάλλετε ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας, απλούς ανθρώπους, εργαζόμενους, συνταξιούχους, νέους, μάς κατηγορείτε και από πάνω ότι διαστρεβλώσαμε τάχα τα λόγια σας.

Με τον τρόπο αυτό, κύριε πρόεδρε, δεν αφήνετε κανένα περιθώριο αμφιβολίας ότι δυστυχώς από πρόεδρος της χώρας μετατραπήκατε, για μια χούφτα ψήφους, στη χειρότερη έκδοση κομματάρχη. Με τα όσα είπατε επαναβεβαιώσατε ξανά ότι δεν σας ενδιαφέρει τι λέει η κοινωνία, ότι δεν αντέχετε την κριτική και προσπαθείτε να αποκρύψετε τα αποτελέσματα της πολιτικής σας, τα οποία ευνοούν τους λίγους και προνομιούχους και ταλαιπωρούν τους πολλούς.