Βαθαίνει το μυστήριο με τους νεκρούς από βαλλίστρα στη Γερμανία: Τι ανακοίνωσαν οι αρχές

Βαθαίνει το μυστήριο με τους θανάτους από βαλλίστρα στη Γερμανία, μετά και την ανακάλυψη δύο επιπλέον πτωμάτων, που ανήκουν σε γυναίκες.

Τα δύο νέα πτώματα βρέθηκαν σε ένα διαμέρισμα σε απόσταση 650 χλμ από το ξενοδοχείο στην εξοχή της Βαυαρίας, κοντά στο Πασάου, όπου είχαν βρεθεί τα τρία πρώτα, σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC.

Το διαμέρισμα στο Βίτινγκεν ανήκε σε μια 30χρονη γυναίκα η οποία ήταν ένα από τα θύματα που βρέθηκαν στο ξενοδοχείο. Οι άλλοι δύο στο ξενοδοχείο ήταν ένας άνδρας και μια γυναίκα που βρέθηκαν στο κρεβάτι πιασμένοι χέρι- χέρι, με καρφωμένα πάνω τους βέλη. Δεν υπήρχαν ενδείξεις πάλης ή παρουσίας άλλου ατόμου.

Και τα πέντε θύματα ήταν κάτοικοι Γερμανίας. Στο δωμάτιο του ξενοδοχείου βρέθηκαν δύο πεσμένες δύο βαλλίστρες και μια τρίτη σε μια τσάντα. Το ζευγάρι που βρέθηκε στο κρεβάτι ήταν ένας 53χρονος άνδρας και μια 33χρονη γυναίκα, και οι δύο από τη Ρηνανία- Παλατινάτο.

ASSOCIATED PRESS

Ο εισαγγελέας Βάλτερ Φάιλερ δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι ο άνδρας είχε χτυπηθεί δύο φορές στο κεφάλι και τρεις φορές στο στήθος, ενώ η γυναίκα δίπλα του είχε ένα τραύμα στο κεφάλι και ένα στο στήθος. Το τρίτο θύμα, η 30χρονη, ήταν πεσμένη μπροστά στο διπλό κρεβάτι και είχε δεχτεί βολή από βαλλίστρα ανάμεσα στον λαιμό και το πηγούνι.

Η γερμανική εφημερίδα Merkur ανάφερε πως η 30χρονη ήταν η αδελφή μιας από τις γυναίκες που βρέθηκαν στο Βίτνγκεν.

Η ανακάλυψη των πτωμάτων στο Βίτινγκεν έγινε τη Δευτέρα, στο πλαίσιο των ερευνών για τους θανάτους στο ξενοδοχείο. Ο Φάιλερ είπε πως δεν είναι ξεκάθαρο για πόσο καιρό τα πτώματα βρίσκονταν στο διαμέρισμα: «Τα πτώματα βρέθηκαν επειδή ένας από τους γείτονας είχε ακούσει για το Πασάου και είπε στην αστυνομία πως το γραμματοκιβώτιο του διαμερίσματος ήταν γεμάτο, καθώς και ότι μια περίεργη μυρωδιά ερχόταν από το διαμέρισμα».

CHRISTOPHE GATEAU VIA GETTY IMAGES

Η σχέση μεταξύ των τριών θυμάτων στο ξενοδοχείο παραμένει άγνωστη. Είχαν κλείσει ένα δωμάτιο με ένα διπλό κρεβάτι και ένα μονό για τρία βράδια, και είχαν καταφθάσει την Παρασκευή, χωρίς να παραγγείλουν πρωινό. Το ξενοδοχείο είναι στον ποταμό Ιλζ κοντά στο Πασάου, περίπου 650 χλμ από το Βίτινγκεν.

Οι βαλλίστρες μπορούν να ρίξουν είτε βλήματα βαλλίστρας (bolts) είτε μικρά βέλη. Το κυνήγι με τόξα ή βαλλίστρες απαγορεύεται στη Γερμανία.

Ένας άλλος πελάτης του ξενοδοχείου είπε στην τοπική εφημερίδα Neue Presse πως η βραδιά ήταν «απόλυτα ήσυχη».

CHRISTOPHE GATEAU VIA GETTY IMAGES

Η αστυνομία προέβη σε κατάσχεση ενός λευκού φορτηγού, που ήταν παρκαρισμένο έξω, το οποίο είχε αυτοκόλλητα τα οποία υποδείκνυαν σχέση με μια λέσχη κυνηγιού. Γερμανικά ΜΜΕ είπαν πως ένα από τα αυτοκόλλητα είχε τα αρχικά FMJ, που θεωρείται πως παραπέμπουν στα βέλη βαλλίστρας Full Metal Jacket από την αμερικανική εταιρεία Easton Hunting.

Πελάτης του ξενοδοχείου είπε ότι ο άνδρας είχε μεγάλη λευκή γενειάδα και οι γυναίκες ήταν ντυμένες στα μαύρα- επίσης τις περιέγραψε ως «περίεργες». Στο Βίτινγκεν, ένας γείτονας περιέγραψε την 30χρονη ως «πάντα κάπως αλλόκοτη…πάντα μαυροντυμένη, κάπως gothic».

Πηγή:huffingtonpost.gr