Υπό κράτηση τουρίστρια για υπόθεση κλεμμένων καρτών

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου επέβαλε σήμερα διάταγμα κράτησης τριών ημερών εναντίον 29χρονης τουρίστριας για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εξασφάλιση αγαθών με ψευδείς παραστάσεις, κλοπή και παράνομη επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, αδικήματα που σημειώθηκαν μεταξύ 6 και 16 Μαΐου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία διευθυντής ξενοδοχείου στην Αγία Νάπα κατήγγειλε χθες στο ΤΑΕ Αμμοχώστου ότι η 29χρονη, η οποία διέμενε στο ξενοδοχείο τις τελευταίες δέκα μέρες, μεταξύ των ημερομηνιών 6 και 16 Μαΐου, πλήρωσε το χρηματικό ποσό των 4 χιλιάδων 876 ευρώ για τη διαμονή της και για διάφορα άλλα έξοδα, με δύο τραπεζικές κάρτες, οι οποίες φέρεται να είχαν κλαπεί.

Εναντίον της 29χρονης εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, βάσει του οποίου συνελήφθη από την Αστυνομία σήμερα 40 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα και τέθηκε υπό κράτηση.

Το πρωί η 29χρονη οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου στο οποίο εξέδωσε εναντίον της διάταγμα κράτησης για τρεις ημέρες.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Πηγή: ΚΥΠΕ