Υπό κράτηση τρία πρόσωπα για αδικήματα παράνομης κατοχής περιουσίας

Διατάγματα κράτησης έξι ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον τριών προσώπων για υποθέσεις παράνομης κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και παράνομης κατοχής περιουσίας προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 9 χθες βράδυ, μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΕ Πάφου), ενώ βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία, εντόπισαν και ανέκοψαν ένα όχημα, το οποίο κινείτο ύποπτα και στο επέβαιναν τρία πρόσωπα, ηλικίας 36, 35 και 24 ετών.

Σε έρευνα που ακολούθησε, στην κατοχή της 36χρονης συνοδηγού του οχήματος εντοπίστηκε ένα διαρρηκτικό εργαλείο (λιβέρι) με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Επίσης, εντός του οχήματος εντοπίστηκαν δύο μάσκες, ένα φανάρι, δύο σκουλαρίκια, μια χρυσή αλυσίδα με σταυρό, καθώς επίσης και μια απόδειξη για πώληση χρυσαφικών σε εταιρΕία.

Ο 35χρονος οδηγός, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε μικρό χρηματικό ποσό, συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία στην οποία διαμένουν τα πιο πάνω πρόσωπα, ανευρέθηκαν ακόμη 21 αποδείξεις εισπράξεως από εταιρεία.

Εναντίον και τριών προσώπων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα και συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ