Υπόθεση Μιτσερού: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού της 8χρονης

Ολοκληρώθηκε την Τρίτη η νεκροτομή επί της σορού, που εντοπίστηκε μέσα στην δεύτερη βαλίτσα, η οποία ανασύρθηκε από την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό και η οποία πιστεύεται ότι πρόκειται για την 8χρονη Έλενα-Ναταλία Μπουνέα.

Η 8χρονη Έλενα είναι κόρη της 36χρονης Λίβια Φλορεντίνα Μπουνέα από τη Ρουμανία και οι δύο θύματα του 35χρονου καθ΄ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο Αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Στέλιος Στυλιανού, η νεκροτομή ολοκληρώθηκε στις 17:00, ενώ σημείωσε πως λήφθηκαν δείγματα τα οποία θα σταλούν για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις.

Όπως πρόσθεσε ο κ. Στυλιανού «χθες και σήμερα λήφθηκαν γύρω στα εκατό μπουκαλάκια με δείγμα από τη νεκροτομή, τα οποία θα σταλούν για ιστοπαθολογικές και άλλες εξειδικευμένες εξετάσεις».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Στυλιανού είπε ότι δεν έχουν εξακριβωθεί τα ακριβή αίτια του θανάτου της 8χρονης, συμπληρώνοντας ότι δεν έχει ετοιμαστεί ούτε η σχετική έκθεση από τον ιατροδικαστή. Είπε ακόμα ότι χρειάζεται αρκετό διάστημα, για να υπάρξουν αποτελέσματα από τις εξετάσεις.

Σημειώνεται ότι ο Κύπριος ιατροδικαστής της Scotland Yard, Ανδρέας Μαρνερίδης, ο οποίος διενήργησε την νεκροτομή στην παρουσία της ιατροδικαστού Αγγελικής Παπέττα, αναχωρεί την Τετάρτη από την Κύπρο.

Πηγή: ΚΥΠΕ