Υπόθεση Μιτσερού: Στα 13 μέτρα βάθος βρέθηκε το τσιμεντομπλόκ – Με τί ήταν δεμένο

Τσιμεντομπλόκ ανέσυρε από την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό δύτης, ο οποίος είχε καταδυθεί προς εντοπισμό τρίτης βαλίτσας, στην οποία ο 35χρονος καθ` ομολογίαν κατά συρροήν δολοφόνος ανέφερε στην Αστυνομία πως τοποθέτησε τη σορό ενός από τα θύματά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τσιμεντομπλόκ, βρέθηκε σε βάθος δεκατριών μέτρων, ενώ μέσα από αυτό ήταν περασμένο σχοινί, το οποίο έχει δέσει ο δράστης με την τελευταία εκ των βαλιτσών, στην οποία αναμένεται να βρίσκεται η σορός της 29χρονης Μαρικάρ Βαλντέζ από τις Φιλιππίνες.

Το τεκμήριο, παραλήφθηκε από μέλη του ΤΑΕ, όπου στάλθηκε για εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως είχε παραδεχθεί ο 35χρονος ίλαρχος, χρησιμοποίησε τα τσιμεντομπλόκ, προκειμένου να παραμείνουν οι βαλίτσες στο βυθό. Είναι το δεύτερο τσιμεντομπλόκ που εντοπίζεται και αυτό σημαίνει ότι οι βαλίτσες “ταξιδεύουν” μέσα στο νερό.

Οι έρευνες ολοκληρώθηκαν αργά το απόγευμα της Τρίτης (15/05). Υπήρξε καλή ορατότητα, η οποία βοήθησε στο να βρεθεί το τεκμήριο, το οποίο παρέλαβαν μέλη του ΤΑΕ. Οι έρευνες θα συνεχιστούν την Τετάρτη (16/05), οπότε και θα επικεντρωθούν στη βορειοανατολική πλευρά της λίμνης.