Α.Νεοφύτου: «Αύριο ο ΔΗΣΥ θα είναι πιο δυνατός»

Συνέρχεται από τις 18.30 το διευρυμένο πολιτικό γραφείο του ΔΗΣΥ, σε συνεδρία στην οποία αναλύονται τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών, με τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος να δηλώνει βέβαιος ότι από τη συζήτηση ο ΔΗΣΥ θα εξέλθει πιο δυνατός.

Ο Πρόεδρος του κόμματος Αβέρωφ Νεοφύτου αφού ανέφερε στα μέλη του πολιτικού γραφείου πως ο στόχος που τέθηκε στις ευρωεκλογές επετεύχθη είπε ταυτόχρονα πως το μήνυμα από τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που είτε επέλεξαν την αποχή είτε να διαχειριστούν διαφορετικά την ψήφο τους λήφθηκε και θα γίνουν διορθωτικές ενέργειες.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ δήλωσε επίσης αποφασισμένος να σταθεί προστάτης της όποιας γνώμης εκφραστεί, ακόμη και αν αυτή στρέφεται εναντίον του δικού του προσώπου, φτάνει να μην υπονομεύει την ενότητα και την κοινή πορεία προς τα μπροστά.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ Δημήτρης Δημητρίου σε δήλωση στο περιθώριο της συνεδρίας, εξέφρασε βεβαιότητα πως η παραγωγική συζήτηση που αναπτύχθηκε με το τρόπο που διεξάγεται θα αναδείξει την παράταξη πιο ενισχυμένη και πιο δυνατή την αυριανή μέρα.

Ο κ. Δημητρίου είπε ακόμα πως παίρνουν τον λόγο όσοι των ζητούν και τοποθετούνται όλοι με πολλή σοβαρότητα, με ειλικρινές ενδιαφέρον και αγάπη για την παράταξη, «και επαναλαμβάνω τη βεβαιότητα μου ότι η αυριανή μέρα θα βγάλει τον ΔΗΣΥ πιο δυνατό».

Πηγή: ΚΥΠΕ