Απογειώστε την ομορφιά σας με τελευταίας τεχνολογίας θεραπείες

Αυξάνεται η θερμοκρασία και όσο ο υδράργυρος χτυπάει «κόκκινο» τόσο κυρίως οι γυναίκες νοιώθουν την ανάγκη για  μεγαλύτερη περιποίηση της επιδερμίδα και του σώματος. Οι γνώσεις μου περί του θέματος περιορισμένες: γνωρίζω για την ενυδάτωση και την αντηλιακή προστασία. Υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούνται όμορφοι, όπως υπάρχουν και άνθρωποι που μπορούν να γίνουν μέσω θεραπειών. Για μένα το κυριότερο όπλο κάθε ανθρώπου είναι: η αυτοπεποίθησή και το χαμόγελο. Αλήθεια…υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να αντισταθεί κυρίως στο δεύτερο. Για να μην τα πολυλογώ μια βόλτα στον παλιό δρόμο της Τροόδους μπαίνοντας στην Κοκκινοτριμιθιά για μια επίσκεψη σε φίλη, σταματώ σε ένα γνωστό καφέ της περιοχής για να πάρω το πρωινό φρέσκο χυμό μας. Δίπλα ένα ινστιτούτο Ιατρικής Ομορφιάς…Βλέπω μια γνωστή φυσιογνωμία την χαιρετάω και πιάνω κουβέντα να μάθω τα νέα της. «Έλα μέσα να δεις το χώρο μου», λέει και μου εξηγεί για το κάθε μηχάνημα και την λειτουργία του.

Ένας χώρος διαμορφωμένος για ηρεμία έτοιμος να υποδεχθεί και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Κάθισα σε όλα τα μηχανήματα για να «δω» σε πρώτο στάδιο εάν είναι αναπαυτικά (γέλια)  και η  Μαρία Χατζημιχαήλ αρχίζει να μου περιγράφει την λειτουργία του καθενός. Δεν σας κρύβω ότι ήθελα να δοκιμάσω τουλάχιστον τα ¾ των θεραπειών.

 Αριστούχος του Ιατρικού πανεπιστημίου Semelweiss (απόφοιτος 2001), με εκπαίδευση στη Γενική Χειρουργική και Παιδοχειρουργική (Απόκτηση ειδικότητας Παιδοχειρουργικής Αθήνα 2011), εργάστηκε στο τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων περιστατικών 2011-2019 όπου κατείχε τη Θέση Ιατρικού λειτουργού.  Έκανε μετεκπαίδευση στην Αισθητική ιατρική (Ολλανδία 2018) και στην Αισθητική ιατρική (Λονδίνο 2019). Φέτος θα Ιδρύσει  το Κέντρο Αισθητικής ιατρικής Beautyderm 2019.

Σε τι καινοτομεί το  ινστιτούτο σας;

Καταρχήν Νικολέτα μου σε ευχαριστώ για την ευκαιρία που μας δίνεις να αναδείξουμε την δουλειά μας μέσω της συνέντευξης. Γνωρίζω ότι δύσκολα επιλέγεις να αναδείξει κυρίως νέους ανθρώπους που επιχειρούν να μπουν ή είναι στο χώρο της ομορφιάς, αφού είσαι αρκετά επιλεκτική ακόμα και στις πιο απλές επισκέψεις σε ένα ινστιτούτο. Και ξέρεις κάτι; Έχεις δίκαιο. Πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί σε ότι αφορά σε ποια «χέρια» θα «δώσουμε» το σώμα και το πρόσωπο μας για περιποίηση ομορφιάς…Το γιατί είναι γνωστό: Υπάρχουν κίνδυνοι να «πέσουμε» σε ερασιτέχνες, με αποτέλεσμα, απλά να μην έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όπως είδες και εσύ από κοντά οι  πλείστες θεραπείες διενεργούνται από εξιδεικευμένη ιατρό: Γίνεται χρήση μόνο μηχανημάτων τελευταίας γενιάς πιστοποιημένα από διεθνείς οργανισμούς. Πάντα γίνεται εκτίμηση από την γιατρό του κέντρου πριν γίνει οποιαδήποτε θεραπεία ώστε να υπάρχει πλήρες ενημέρωση για το είδος της θεραπείας και τις προσδοκίες. Γίνεται πλήρες καταγραφή πριν και μετά από κάθε θεραπεία αναδεικνύοντας άμεσα το αποτέλεσμα και το ποιο σημαντικό δεν πρόκειται για ινστιτούτο αισθητικής αλλά Ιατρικό κέντρο αισθητικής.

Ποιες είναι οι πιο συχνές θεραπείες που γίνονται;

  • Η πιο συχνή θεραπεία σε άνδρες αλλά και γυναίκες άνω των 30 είναι χωρίς συζήτηση η μόνιμη αποτρίχωση με ιατρικό λέιζερ.
  • Σε γυναίκες άνω των 40 προτείνουμε θεραπείες αντιγήρανσης όπως PRP, Mesotherapy, Hyaluronic acid, Botox και θεραπεία τοπικού πάχους με το καινοτόμο μηχάνημα Onda.
  • Σε άνδρες προτείνεται θεραπεία PRP + Mesotherapy για μείωση της τριχόπτωσης, Θεραπεία τοπικού πάχους με το Onda, θεραπεία αντιγήρανσης PRP, Mesotherapy + Botox.

Πως επιλέγουμε την κατάλληλη θεραπεία για το πρόσωπο ή το σώμα;

Η κάθε θεραπεία εξατομικεύεται ανάλογα με τις απαιτήσεις του καθενός. Η συζήτηση με την εξειδικευμένη ιατρό υποβοηθά στο να επιλέγεται η κατάλληλη θεραπεία αλλά και να καθορίζεται ο στόχος και οι προσδοκίες. Πάντα τίθεται ως στόχος ένα ρεαλιστικό αποτέλεσμα και αυτό είναι το βασικότερο.

Με ποια μηχανήματα εργάζεστε και πόσο καινοτόμα είναι;

Στο κέντρο μας επιλέξαμε την τοποθέτηση μόνο κορυφαίων μηχανημάτων. Διαθέτουμε το μοναδικό στην Λευκωσία σύστημα Onda της διεθνούς φήμης εταιρίας Deka. Πρόκειται για το βραβευμένο προϊόν της χρονιάς 2018. Θεωρείται σήμερα η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην θεραπεία τοπικού πάχους, θεραπεία σύσφιξης και κυτταρίτιδας. Απώλεια 2-3 εκ από την πρώτη κιόλας θεραπεία, απόλυτα ανώδυνο, σύντομο και ασφαλές όταν γίνεται από εξειδικευμένη ιατρό.

Φαντάζομαι θα συμφωνείτε μαζί μου ότι δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες αλλά απεριποίητες.

Σαφώς και θα συμφωνήσω. Το πρόσωπο και η εμφάνιση μας είναι ο καθρέφτης της ψυχής. Μια παραβεβλημένη εμφάνιση καταμαρτυρά, τις περισσότερες φορές, μια δυστυχισμένη ζωή. Μια περιποιημένη εμφάνιση δείχνει αυτοπεποίθηση, αυτοσεβασμό και αυτοεκτίμηση.

ΔΩΡΟ

Δέκα αναγνώστριες που θα κάνουν share και tag θα έχουν 20% έκπτωση σε οποιαδήποτε θεραπεία επιθυμούν. Τα ονόματα θα ανακοινωθούν εντός της ημέρας.

Της Νικολέτας Χρήστου