«Έκλεψε» την παράσταση ο Ψύχας – Να ακολουθήσουν κι άλλοι

Ο Απόλλωνας για άλλη μια χρονιά ήταν ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα αλλά και στο κύπελλο αλλά στο τέλος έμεινε με άδεια χέρια.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή χρησιμοποίησε κάποιους Κύπριους ποδοσφαιριστές την σεζόν που μας πέρασε όπως ο Χάμπος Κυριάκου ο οποίος είχε 1739 λεπτά συμμετοχής, ο Μάριος Στυλιανού 509, ο Τάσος Κίσσας ο οποίος αποχώρησε 225, ο Πέτρος Ψύχας 292, ο Γιώργος Βασιλείου 1741, ο Ιωάννης Βασιλειάδης 81, ο Κωνσταντίνος Παπάμιχαηλ 180, και από μερικά λεπτά οι Ηροδότου, Φλουρής, Ανδρέου, Μήτας και Τσολάκης.

Οι τελευταίοι σαφώς και δεν μπορούν να κριθούν μιας και το δείγμα που έχουμε είναι μικρό αλλά αυτός που έκλεψε την παράσταση ήταν ο Πέτρος Ψύχας οποίος έδειξε πολύ καλά στοιχεία και πως μπορεί να είναι το ανερχόμενο αστέρι του Απόλλωνα.

Από εκεί και πέρα επέστρεψε στους γαλάζιους ο Ματία Σπόλιαριτς ο οποίος είχε κάνει εξαιρετική σεζόν με την Αλκή και ο Σωφρόνης Αυγουστή τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση που διαθέτει αυτό το ποδοσφαιριστή στο ρόστερ του. Πίττας και Καρώ είναι επίσης μονάδες που έδειξαν σε ΕΝΠ και Πάφο ότι αξιοποίησαν την ευκαιρία και επέστρεψαν με περισσότερα ματς στα πόδια τους.

Τώρα όσο αφορά τους υπόλοιπους Κύπριους ο κόουτς του Απόλλωνα τους αξιολογεί καθημερινά όπως και άλλα νεαρά ταλέντα από τις ακαδημίες και δεν αποκλείεται αν του αρέσει κάποιος να τον ανεβάσει στην πρώτη ομάδα.

Παράλληλα κάθε Κύπριος που διαθέτει τα προσόντα για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις είναι… καλοδεχούμενος στην ομάδα και αν εντοπιστεί τέτοια περίπτωση στο μεταγραφικό παζάρι ο Απόλλλωνας κάνει κίνηση απόκτησης του…

Πηγή: balla.com.cy