Ένωση: Της άξιζε να μείνει στους μεγάλους

Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου, είναι μια ομάδα, η οποία κατά τα τελευταία χρόνια, είχε δώσει μια δική της ξεχωριστή απόχρωση στο Πρωτάθλημα καλαθόσφαιρας και αυτό από τη στιγμή που κατά την τελευταία τριετία, έφθασε δυο φορές ως την ημιτελική φάση των πλέι-οφ, ενώ κατά τη χρονιά που πέρασε, προκρίθηκε στην 4αδα του κυπέλλου και από ατυχία, δεν απέκλεισε τον Κεραυνό και να περνούσε στον τελικό!

Όμως, τα άτυχα αποτελέσματα που είχε στο πρωτάθλημα, την άφησαν στην 8η θέση του πίνακα, κάτι που σημαίνει, υποβιβασμός στη 2η κατηγορία…

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες μέρες, η ΚΟΚ αποφάσισε να δώσει στην Ένωση, τη λεγόμενη wild cart, πράγμα που σημαίνει ότι οι “βυσσινί”, θα μπορούν να αγωνισθούν και του χρόνου στην κατηγορία των μεγάλων!

Η δική μας τοποθέτηση, είναι ότι αυτό είναι κάτι που άξιζε στην Ένωση, βάση βέβαια και των σχετικών δηλώσεων, στις οποίες προέβη, ο διευθυντής της ΚΟΚ, κ. Άθως Αντωνίου.

Πέραν όμως των λόγων αυτών (διοικητική σταθερότητα, νέο γήπεδο) υπάρχει και ένας ακόμα σημαντικός παράγοντας, βάση του οποίου η Ένωση έπρεπε να μείνει στους μεγάλους.

Από τη στιγμή λοιπόν που διαθέτει τα φόντα εκείνα, που επισημάνθηκαν από πλευράς ΚΟΚ, είναι και τα αρκετά νεαρά ταλέντα της περιοχής, των οποίων η ψυχολογία, εμπνέεται θετικά με την παρουσία της ομάδας τους στην κατηγορία των μεγάλων!

Πηγή:balla.com.cy