Ενότητα το πιο βασικό στοιχείο

Πιο ενωμένοι από ποτέ δηλώνουν στην ΑΕΚ.

Το τέλος της χθεσινής (13/06) Γενικής Συνέλευσης βρήκε τη διοίκηση και τα μέλη του συλλόγου σε πλήρη ομόνοια και ενότητα. Βεβαίως, όποτε σε κάθε οργανωμένο σύνολο υπάρχουν οι αντίθετες φωνές και οι διαφωνίες, αλλά αυτό που μετρά είναι ότι η ΑΕΚ προχωρά στη σεζόν 2019-20 συσπειρωμένη και με διοικητική ηρεμία.

Όπως αναφέραμε και στο χθεσινό μας σχόλιο, σε αυτό συνέβαλε κατά πολύ ο ίδιος ο Άνδρος Καραπατάκης και η φιλοσοφία που ακολούθησε η διοίκησή του στα τελευταία χρόνια.

Τομάς και Ασούμπρε

Σε ό,τι αφορά στον μεταγραφικό σχεδιασμό των «κιτρινοπράσινων», Ιμανόλ Ιδιάκεθ και Άντερ Μουρίγιο συνεχίζουν τη μελέτη και το ψάξιμο για τις επόμενες κινήσεις και δεν αποκλείεται μέχρι και το τέλος αυτής της εβδομάδας να προκύψουν ανακοινώσεις.

Την ίδια ώρα, σε δημοσιεύματα του ελλαδικού αθλητικού τύπου έγινε αναφορά στις περιπτώσεις των Ασούμπρε και Τομάς οι οποίοι αποχωρούν από τη Λαμία και σε ενδεχόμενη επσιτροφή τους στην ΑΕΚ. Κάτι τέτοιο όμως για την ώρα δεν επιβεβαιώνεται ούτε και στο 1% από πλευράς των «κιτρινοπράσινων» της Λάρνακας.

Πηγή: balla.com.cy