Η ενόχληση της Στικούδη όταν τη ρώτησαν για τη Φουρέιρα (βίντεο)

Η Κατερίνα Στικούδη συνάντησε την τηλεοπτική κάμερα εκπομπής στο αεροδρόμιο της Αθήνας και ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο αν θα άφηνε τον σύζυγό της να κάνει ντουέτο με την Ελένη Φουρέιρα.

«Καλά τι με ρωτάς τώρα; Με χιούμορ έγινε από την άλλη πλευρά, μπουρδουκλωθήκαμε όμως. Γιατί κάποιοι άνθρωποι που μας βλέπουν, οι γονείς, άνθρωποι λίγο πιο μεγάλοι δεν έχουν αμερικάνικο χιούμορ. Ή πολλές φορές κάποια πράγματα οι μεγαλύτεροι άνθρωποι δεν μπορούν να τα αντιληφθούν»! Και πρόσθεσε: «Και δεν θέλω να στενοχωριέται με τίποτα η οικογένειά μου. Καμιά φορά είναι άλλες οι γενιές και η φιλοσοφία»!

Στο παρελθόν η Ελενη Φουρέιρα είχε ρωτηθεί από τον Νίκο Μουτσινά: «Ελένη, θα προτιμούσες να κάνεις ντουέτο με την Κατερίνα Στικούδη ή να σε απατήσει ο σύντροφός σου με τη Στικούδη»; Η τραγουδίστρια τότε χωρίς να… μασάει τα λόγια της, είχε απαντήσει: «Κοίτα το να με απατήσει ο σύντροφος μου με τη Κατερίνα Στικούδη που είναι θεά, εντάξει ρε παιδιά λογικό είναι. Δεν έχω πρόβλημα, τι να του πω, “γιατί πήγες με αυτήν;” αφού είναι θεά η κοπέλα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Ευτυχείτε»:

Πηγή: protothema.gr