Η μεταγραφή που… «καίει»

Η ΑΕΚ που έκανε εκπληκτικό ντεμαράζ προς το φινάλε του πρωταθλήματος που «έκλεισε» κινείται μεθοδικά για τις μεταγραφές της, με το κυπριακό στοιχείο να κερδίζει έδαφος, αν και δεν έχει αποκτηθεί κάποιος ποδοσφαιριστής έως τώρα.

Οι «κιτρινοπράσινοι» κυνηγούν τις περιπτώσεις των Αρτυματά και Κατελάρη, ωστόσο ενδιαφέρον θα έχει να δούμε τις επιλογές που θα γίνουν από τον Άντερ Μουρίγιο και τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ για το δημιουργικό «κομμάτι», αλλά και για εκείνο του επιθετικού. Οι Λαρνακείς διαθέτουν ένα εξαιρετικό δίδυμο, με τους Γιάννου και Φλοριάν να «γεμίζουν» τη γραμμή, αλλά δεν αρκούν μόνο αυτοί, ούτε ο Ιβάν Τρισκόφσκι, διότι οι υποχρεώσεις είναι πολλές, εντός και εκτός των συνόρων.

Ο Σκοπιανός δε κέρδισε το βραβείο του πρώτου σκόρερ, αλλά κατάφερε να κάνει μία μοναδική χρονιά, η οποία πρέπει να επαναληφθεί για να διεκδικήσει η ΑΕΚ τίτλο ή τίτλους μέσα στο νησί μας. Η «ΑΕΚ Αρένα» πρέπει να αναδειχθεί σε… «κάστρο» για την ομάδα, και με τη προσθήκη του επιθετικού που θα έρθει, πρέπει να διαθέτει και ένα «στρατό» που θα πολιορκεί τις αντίπαλες άμυνες. Να θυμίσουμε πως αποχώρησε ο Ρουσσίας, άρα στο ρόστερ έμειναν δύο αξιόλογες επιλογές, συν τους μεσοεπιθετικούς που σκοράρουν.

Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η επιλογή του Βάσκου τεχνικού και των συνεργατών του στην υπόθεση αυτή.

Πηγή: balla.com.cy