Λάρνακα: Εργασίες κλαδέματος και ποτίσματος στους αυτοκινητόδρομους

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την περίοδο από 1ην μέχρι 31 Ιουλίου, μεταξύ των ωρών 09:00 και 16:00, καθημερινά εκτός Παρασκευής και Σαββατοκύριακων, θα εκτελούνται εργασίες κλαδέματος και ποτίσματος στους αυτοκινητόδρομους της Επαρχίας Λάρνακας, από το Τμήμα Δασών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, στους αυτοκινητόδρομους Παραλίμνι-Λάρνακα από τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς μέχρι την περιοχή Αεροδρομίου, Λάρνακα-Κοφίνου και Λάρνακα-Λευκωσία θα κλείνει η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας μήκους 500μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

Πηγή: ΚΥΠΕ