Λευκωσία: Ανεμοστόβιλος αναποδογύρισε 4 οχήματα – Χαλασμός “Kυρίου” μόνο στο εσωτερικό (Βίντεο)

Aνεμοστρόβιλος  “χτύπησε” πριν απο λίγο τον Στρόβολο και συγκεκριμένα την περιοχή Σταυρού με αποτέλεσμα τέσσερα αυτοκίνητα να αναποδογυρίστούν. Στην περιοχή Έγκωμη ρίχνει χαλάζι σε μέγεθος μπάλας και οι άνεμοι είναι πολύ ισχυροί. Να σημειωθεί ότι σε πολλές περιοχές υπάρχει διακοπή ρεύματος.

Το παράδοξο είναι οι άσχημες καιρικές συνθήκες να συμβαίνουν στο εσωτερικό αφού στα περισσότερα παράλια ο καιρός είναι ηλιόλουστος.

Να σημειωθεί ότι έχει ήδη σημαίνει κίτρινη προειδοποιηση απο νωρίς το πρωί. Δεκαοκτώ κλήσεις δέχθηκε μέχρι στιγμής η Πυροσβεστική Υπηρεσία λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων στη Λευκωσία.

Ανακοίνωση της Πυροσβεστικής αναφέρει ότι οι  κλήσεις  αφορούν μετακινήσεις αντικειμένων, δέντρων και οχημάτων και ενώ τρεις αφορούν πλημμυρισμένα υποστατικά  στις περιοχές Στροβόλου, Λακατάμιας και Έγκωμης. Ζητήθηκε και η υποστήριξη της Πολιτικής Άμυνας.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου της Αστυνομίας στο ΚΥΠΕ, τα οχήματα ήταν σταθμευμένα στην περιοχή της διασταύρωσης της οδού Σταυρού με την Ιωσήφ Χατζηιωσήφ στο Στρόβολο.

Πηγή:ΚΥΠΕ/24h