Οι προσεγμένες κινήσεις και το τοπικό στοιχείο

Ο Κυριάκος Δημητρίου το πρωί της Τρίτης (11/6) σημείωσε ότι θα υπάρξει έντονη κινητικότητα της ΑΕΚ για το κυπριακό στοιχείο, με τις ποιοτικές κινήσεις να αποτελούν προτεραιότητα της ομάδας.

Στο φετινό μεταγραφικό «παζάρι», ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ θα προβεί σε προσθήκες που θα προσδώσουν ποιότητα και σιγουριά στους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι μετά την παραμονή του Νάτσο Κάσες, περιμένουν να μάθουν και τις εξελίξεις στο θέμα του Χόρχε Λαρένα που λατρεύεται στη Λάρνακα και γνωρίζουν όλοι πως πρόσφερε τα μέγιστα για να κάνει τις πορείες των τελευταίων ετών η ΑΕΚ.

Στην ομάδα χρειάζεται να χειριστούν με λεπτότητα το θέμα, όπως και εκείνο του Φάνου Κατελάρη, για το οποίο δέχτηκαν μία αρνητική απάντηση από την Ομόνοια, αλλά θα συνεχίζουν να «παλεύουν» για την ένταξη του ελπιδοφόρου ποδοσφαιριστή στο ρόστερ.

Η περίπτωση του Αρτυματά δεν εγκαταλείφθηκε παρά τις δυσκολίες, ενώ ενδιαφέρον θα έχει να παρατηρήσουμε για ποιους άλλους ποδοσφαιριστές από την εγχώρια αγορά θα ενδιαφερθούν οι «κιτρινοπράσινοι» που επιθυμούν να αυξήσουν το κυπριακό στοιχείο στο δυναμικό τους.

Πηγή: balla.com.cy