Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού που βρέθηκε απανθρακωμένη

Ολοκληρώθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού που εντοπίστηκε απανθρακωμένη χθες το βράδυ σε ανοιχτό χώρο στο χωριό Κιβισίλι της Λάρνακας.

Η νεκροτομή διενεργήθηκε από τους ιατροδικαστές Νικόλα Χαραλάμπους και Σοφοκλή Σοφοκλέους ωστόσο από τα αποτελέσματα δεν εξακριβώθηκαν ασφαλή συμπεράσματα και λήφθηκαν δείγματα για τοξικολογικές και ιστοπαθολογικές εξετάσεις.

Αγγελίδης: Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα για την υπόθεση του απανθρακωμένου πτώματος

Η διερεύνηση της υπόθεσης του εντοπισμού απανθρακωμένου πτώματος συνεχίζεται και όλα τα ενδεχόμενα εξετάζονται, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου του Αρχηγείου της Αστυνομίας, Ανδρέα Αγγελίδη.

Σύμφωνα με τον κ. Αγγελίδη, εξετάζονται οι συνθήκες εντοπισμού του συγκεκριμένου πτώματος στην περιοχή που έχει βρεθεί. «Αν και υπάρχουν κάποιες ενδείξεις, το καθετί αξιολογείται πολύ προσεκτικά, έχοντας υπόψιν το τι εξετάζεται από πλευράς Αστυνομίας», συμπλήρωσε.

Παράλληλα, είπε, γίνονται ενέργειες από την πρώτη στιγμή για εξακρίβωση της ταυτότητας του συγκεκριμένου προσώπου.

«Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζουν τη διερεύνηση με τη λήψη καταθέσεων αλλά και την αξιολόγηση των οποιωνδήποτε πληροφοριών υπάρχουν, έτσι ώστε αν είναι δυνατόν να υπάρξουν αποτελέσματα ως προς τα ερωτήματα που προκύπτουν γι΄αυτή τη νέα υπόθεση», κατέληξε.

Πηγή: 24h/ΚΥΠΕ