Πάει για βασικός αλλά…

Η Ανόρθωση δίχως αμφιβολία κινείται ποιοτικά στο μεταγραφικό «παζάρι» του καλοκαιριού, ειδικότερα αν κρίνει κανείς από την τελευταία κίνηση με τον Γιεβγέν Σελίν που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα.

Ο Ουκρανός διαθέτει «πλούσιο» βιογραφικό, ωστόσο αυτό δε παίζει μπάλα, και χρειάζεται να αποδείξει μέσα στον αγωνιστικό χώρο την αξία του, σε μία ηλικία που είναι ιδανική για στόπερ, διότι ωριμάζει και μπορεί να καθοδηγήσει την αμυντική γραμμή του. Ο άνθρωπος που πέρασε από Πλατανιά και Αστέρα Τρίπολης πάει για βασικός, για όλα όμως θα αποφασίσει ο Γεωργιανός τεχνικός που κάθεται στην άκρη του πάγκου.

Η διάθεση από τη μεριά του Σελίν είναι εμφανέστατη, με τον πρώην παίκτη της ΜΤΚ Βουδαπέστης να αντικαθιστά στην ουσία τον Ντουγκλάο που έφυγε από το «Αντώνης Παπαδόπουλος». Δίπλα από τον «Σίφο», αναμένεται να πάρει αρκετά ο Σελίν και θα προσαρμοστεί εύκολα στο κυπριακό ποδόσφαιρο, στο οποίο χρειάζεται να προσφέρει τα βασικά για να πετύχει!

Τέλος, να σημειώσουμε ότι στην περίπτωση του Χατζηβασίλη θα υπάρξουν άμεσες εξελίξεις, μιας και εξασφάλισε την ελευθέρας από την Δόξα και ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας αποτελώντας μία δυναμική λύση από τον πάγκο.

Πηγή: balla.com.cy