Πέντε νέοι συνεταίροι στην PwC Κύπρου

Οι εταιρείες του διεθνούς δικτύου της PwC στην Κύπρο PricewaterhouseCoopers Ltd και Σ. Α. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ & ΣΙΑ Δ.Ε.Π.Ε. ανακοίνωσαν το διορισμό πέντε νέων συνεταίρων, οι οποίοι αναλαμβάνουν επίσημα τα καθήκοντά τους από την 1η Ιουλίου 2019.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της PwC, η ενίσχυση των ομάδων της PwC στην Κύπρο, με τη σημαντική και πολύτιμη προσθήκη των νέων συνεταίρων, οι οποίοι είναι όλοι νεαροί επαγγελματίες με πάθος, σθένος, όραμα και μεγάλες εμπειρίες, αλλά και ικανότητες και τεχνογνωσία στον τομέα της εξειδίκευσής τους, θα συμβάλει σημαντικά στην εξυπηρέτηση των πελατών μας και στην προώθηση και επίτευξη του σκοπού μας για την οικοδόμηση εμπιστοσύνης στην κοινωνία και την επίλυση σημαντικών προβλημάτων.

Η PricewaterhouseCoopers Ltd ανακοίνωσε το διορισμό της Ελίνας Χριστοφίδου, καθώς επίσης και των Ζαχαρία Κληρίδη, Μιχάλη Σταυρίδη και Νίκου Σταύρου στη θέση των συνεταίρων ενώ η Σ. Α. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ & ΣΙΑ Δ.Ε.Π.Ε. ανακοίνωσε τον διορισμό στη θέση του συνεταίρου του Μιχάλη Τσικουρή στη θέση του συνεταίρου.

Πηγή: ΚΥΠΕ