Πίεση χρόνου…

Ο Χρίστος Σιέλης είναι πρώτη μεταγραφή για την καλοκαιρινή περίοδο στον ΑΠΟΕΛ, που άνοιξε με τον καλύτερο τρόπο.

Ο «μικρός» διαθέτει «πλούσιο» ταλέντο και αναμένεται να βοηθήσει έμπρακτα την ομάδα τα επόμενα χρόνια που θέλει να μείνει σε πρωταγωνιστικό ρόλο σε πρωτάθλημα, κύπελλο, αλλά και στα ευρωπαϊκά «σαλόνια», εκεί όπου στις αρχές της δεκαετίας η ομάδα έκανε θαύματα, φτάνοντας στους «8» του Champions League.

Ο Ντομένικο Τέτι εκτός από ποδοσφαιριστές που «γεμίζουν» με ελπίδα το ρόστερ των πρωταθλητών, καλείται να συμφωνήσει με πρωτοκλασάτους άσους, οι οποίοι θα καλύψουν σημαντικές θέσεις που παίζουν ρόλο στην πορεία του συνόλου.

Πρώτος στόχος είναι η συμφωνία με ένα δυνατό φορ που έλειψε ιδιαιτέρως τη φετινή περίοδο, που οι μέσοι έκαναν τη δουλειά στο σκοράρισμα, αφού υπήρξε πλουραλισμός. Ο Ιταλός σε συνεννόηση με τον προπονητή ψάχνουν μία εξαιρετική περίπτωση για τη μεσαία γραμμή, ανεξάρτητα με την κατάληξη στο κεφάλαιο του Νούνο Μοράις.

Ο χρόνος περνάει και η πίεση για συμφωνίες «μεγαλώνει». Να θυμίσουμε πως από ώρα σε ώρα θα ανακοινωθούν οι Ουζόχο και Λαφράνς που τα βρήκαν με τους «γαλαζοκίτρινους» από τον προηγούμενο μήνα.

Πηγή: balla.com.cy