Το κεφάλαιο Βοζίνια και η ενίσχυση

Εκεί που όλα έδειχναν πως έμειναν τα τυπικά για την ανανέωση του Βοζίνια στην ΑΕΛ, βλέπουμε μια καθυστέρηση γύρω από το deal, και έτσι θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα.

Στην ουσία όλα ήταν συμφωνημένα αλλά υπήρξαν κάποια εμπόδια με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή και γι’ αυτό το λόγο δεν έχει ανακοινωθεί κάτι μέχρι στιγμής. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα συνεχίσει ο Βοζίνια στην ομάδα της Λεμεσού, αφού υπάρχει αισιοδοξία πως στο τέλος της ημέρας πως θα ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια και έτσι ο Καποβερτίνος τερματοφύλακας θα συνεχίσει στην ομάδα.

Από εκεί και πέρα ο Κέρκεζ με τους συνεργάτες του, συνεχίζουν να «τρέχουν» το προγραμματισμό και έχουν ως προτεραιότητα για απόκτηση κεντρικού αμυντικού, επιτελικού χαφ αλλά και ακραίου επιθετικού. Επίσης ανάλογα με τις αποχωρήσεις που θα προκύψουν θα γίνει ανάλογη ενίσχυση.

Τις προηγούμενες μέρες είχαμε γράψει για ενδιαφέρον της ΑΕΛ για τον Nikola Trujić ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί ως εξτρεμ αλλά και κεντρικός επιθετικός. Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι νεότερο αλλά ο Κέρκεζ έχει θετική άποψη για τον ποδοσφαιριστή και θα επιδιώξει να τον πείσει να έρθει στο νησί μας.

Πηγή: balla.com.cy