«Τους δούλευε» κανονικά ο Ν.Μεταξάς – Σε ποια κατάσταση βρέθηκε η 6χρονη Sierra

Εντοπίστηκε στη λίμνη Μεμί στην κοινότητα Ξυλιάτου, μετά από εβδομάδες ερευνών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η σορός της ανήλικης Sierra – Graze, ενός εκ των επτά θυμάτων του καθ` ομολογία κατά συρροή δολοφόνου αλλοδαπών γυναικών και παιδιών.

Με τις Αρχές να βρίσκονται σε συνεχή αναζήτηση, με την αγωνία να «χτυπάει κόκκινο» , με τους άντρες αδιάκοπα να προσπαθούν να εντοπίσουν την 6χρονη Sierra, όπως αποδείχθηκε ο Νίκος Μεταξάς φαίνεται να διασκέδαζε ολόκληρο το σύστημα αποπροσανατολίζοντας την Αστυνομία για το που ήταν το ανήλικο θύμα.

«Έσπασε» σε σημερινή  κατάθεση ο 35χρονος κατά συρροή δολοφόνος, και αποκάλυψε το νέο σημείο όπου λίγο μετά εκεί εντοπίστηκε η μικρή

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες,  κάνουν λόγο για τη σορό να  ήταν τυλιγμένη σε σεντόνι και δεμένη με τσιμεντομπλοκ όπως αρχικά είχε αναφέρει ο δράστης.

Η μικρή Sierra είχε εξαφανιστεί μαζί με την μητέρα της Μαίρη Ρόουζ τον Μάιο του 2018. Ο 35χρονος «Ορέστης» παραδέχθηκε ότι δολοφόνησε τόσο την μητέρα όσο και την κόρη υποδεικνύοντας τα σημεία που έριξε τις σορούς.