Βαθύτατη θλίψη για τον Δ.Χριστόφια εκφράζει η ΠΟΕΔ

Η ΠΟΕΔ εκφράζει, εκ μέρους του συνόλου του εκπαιδευτικού κόσμου Δημοτικής, Προδημοτικής και Ειδικής Εκπαίδευσης, τη βαθιά θλίψη της για τον θάνατο του τέως Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια.

Ανακοίνωση της οργάνωσης αναφέρει ότι ο Δημήτρης Χριστόφιας από τα ανώτατα πολιτειακά αξιώματα στα οποία αναδείχθηκε (Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Πρόεδρος της Δημοκρατίας), υπηρέτησε την Κύπρο και αγωνίστηκε για το καλό του τόπου και του λαού με ήθος, ανιδιοτέλεια και ειλικρινή αγάπη.

Η ΠΟΕΔ εκφράζει θερμότατα συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Δημήτρη Χριστόφια για τη μεγάλη απώλεια του αγαπημένου συζύγου, πατέρα, παππού. Ιδιαίτερα, εκφράζει τη συμπάθειά της στη συνάδελφο, κόρη του Δημήτρη Χριστόφια, Μαριάννα η οποία ανήκει στη μεγάλη διδασκαλική οικογένεια.

Αποτίοντας φόρο τιμής στον αείμνηστο πολιτικό και άνθρωπο Δημήτρη Χριστόφια, η ΠΟΕΔ θα παραστεί στην κηδεία καταθέτοντας στεφάνι και εισφορά στη μνήμη του και τα γραφεία της Οργάνωσης θα παραμείνουν κλειστά τηρώντας τη δημόσια αργία την Τρίτη 25 Ιουνίου 2019.

Πηγή: ΚΥΠΕ