Βρετανία/ Κωμικός: Πετάξτε οξύ μπαταρίας σε πολιτικούς μας – Οργή Φάρατζ

Την οργή του Νάιτζελ Φάρατζ προκάλεσε η αναφορά της βρετανίδας κωμικού Τζο Μπραντ ότι σε κάποιους «δυσάρεστους πολιτικούς» χρειάζεται να πετάξει κανείς οξύ μπαταρίας αντί για μιλκσέικ. 

«Είναι αξιοθρήνητο να πετάς μιλκσέικ στους Brexiteers… Γιατί να μπεις στον κόπο να πετάξεις μιλκσέικ όταν μπορείς να βρεις οξύ μπαταρίας;» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μπραντ στο ραδιόφωνο του BBC.

Jo Brand (pictured) said she fantasised about throwing battery acid at 'unpleasant' politicians on Radio 4 last nightΤζο Μπραντ

Μεταξύ των πολιτικών υπέρ της εξόδου της Βρετανίας από την ΕΕ που έχει πέσει… θύμα του μιλκσέικ είναι όμως και ο Νάιτζελ Φάρατζ επικεφαλής του κόμματος του Brexit. Σχολιάζοντας μέσω Twitter τη δήλωση της κωμικού, ο πολιτικός ζήτησε την παρέμβαση της αστυνομίας. «Αυτή είναι υποκίνηση της βίας και η αστυνομία πρέπει να δράσει» σημείωσε.

Ένας άλλος κωμικός, ο Λι Χερστ, υπερασπίστηκε πάντως την Μπραντ: «Η Τζο Μπραντ είναι κωμικός. Έκανε ένα αστείο. Μπορείτε να μην το βρείτε αστείο ή να το βρείτε αστείο. Η κωμωδία είναι υποκειμενική. Αν την επικρίνετε επειδή σας αρέσει αυτός που στοχεύει, αλλά υπερασπίζετε άλλα αστεία παρόμοιας φύσης με ‘’στόχους΄΄ που δεν σας αρέσουν, τότε είστε υποκριτές» πρόσθεσε.

Πηγή:skai.gr