Υπό κράτηση 44χρονος για τραυματισμό 46χρονου

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του οδηγήθηκε σήμερα 44χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί χθες από μέλη της Αστυνομίας σχετικά με την υπό διερεύνηση υπόθεση τραυματισμού προσώπου ηλικίας 46 χρόνων.

Το Δικαστήριο ενέκρινε σήμερα το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε εναντίον του 44χρονου διάταγμα κράτησης για χρονική περίοδο οκτώ ημερών, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης. Εναντίον του υπόπτου διερευνώνται τα αδικήματα της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και των πράξεων που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Ο 46χρονος εντοπίστηκε τραυματισμένος το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, 3 Ιουνίου, στην κατοικία του στην Λάρνακα. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε, ότι φέρει εγκεφαλική αιμορραγία και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται. Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται ως κρίσιμη.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο τραυματισμός του 46χρονου φαίνεται να προκλήθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής, 2 Ιουνίου, ενώ αυτός βρισκόταν στην κατοικία του. Μετά από αντιπαράθεση που είχε για μικροοικονομικές διαφορές με άλλο πρόσωπο, ο τελευταίος φέρεται να έσπρωξε με τα χέρια τον 46χρονο, ο οποίος έπεσε στο έδαφος και χτύπησε στο κεφάλι.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.