Κόκκινη Λίμνη: Βρέθηκε σορός εντός της βαλίτσας – Για «φρίκη και θηριωδία» κάνει λόγο ο Αρχηγός της Αστυνομίας

Ανθρώπινη σορό περιείχε η βαλίτσα που εντοπίστηκε και ανασύρθηκε σήμερα από την Κόκκινη Λίμνη.

Οι ερευνητές πιστεύουν πως πρόκειται για την 29χρονη Μαρικάρ Βαλντέζ από τις Φιλιππίνες που ο serial killer Νίκος Μεταξάς έχει ομολογήσει πως σκότωσε και πέταξε στην Κόκκινη Λίμνη τον Δεκέμβριο του 2017.


Η 29χρονη Φιλιππινέζα Maricar Valdez Arquiola

Η σορός βρέθηκε σε προχωρημένη αποσύνθεση και δεμένη χειροπόδαρα με σκοινί. Μέσα στη βαλίτσα βρέθηκαν τσιμεντόπλακες από πεζοδρόμιο, που προφανώς είχε βάλει ο δράστης για επιπλέον βάρος, ώστε η βαλίτσα να βυθιστεί και να παραμείνει βυθισμένη.

Επίσημη ταυτοποίηση της σορού θα γίνει με DNA.

Η μητέρα της 29χρονης, η οποία ζει στη Κύπρο, έχει μεταβεί ήδη στο νεκροτομείο όπου μεταφέρεται η σορός.

Ο Αρχηγός της Κυπριακής Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης σχολιάζοντας την εικόνα που αντίκρισε με την ανάσυρση της σορού, ανέφερε πως δεν έχει δει κάτι παρόμοιο στα 42 χρόνια υπηρεσίας του. Μίλησε για φρίκη και θηριωδία.

Οι ομάδες ερευνών εντόπισαν τη βαλίτσα το πρωί της Τρίτης στην Κόκκινη Λίμνη στη Κύπρο. Αμέσως μετέβησαν στη περιοχή ανακριτές και ιατροδικαστές για να εξετάσουν το περιεχόμενο της.

Τα ίχνη της 29χρονης αγνοούνται από τον Δεκέμβριο του 2017. Ο 35χρονος serial Killer έχει ομολογήσει τη δολοφονία της λέγοντας ότι πέταξε το πτώμα της στη Κόκκινη Λίμνη, εκεί που είχε πετάξει τα πτώματα της 36χρονης Livia Florentina Bunea και της 8χρονης κόρης της Elena από τη Ρουμανία και τα οποία έχουν ήδη βρεθεί.

Στη Λίμνη Μεμί συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό της σορού της 6χρονης Σιέρρα, η οποία επίσης δολοφονήθηκε από τον 35χρονο ίλαρχο και της οποίας το πτώμα εξακολουθεί να αγνοείται.


H 38χρονη Marry Rose Tiburcio, η 6χρονη κόρη της Sierra Graze Seucalliuc

Πηγή: protothema