Αεροπορική εταιρεία έγινε «περίγελος» για το χειρόγραφο μενού της

H αεροπορική εταιρεία της Ινδονησίας απαγορεύει τις φωτογραφίες και τα βίντεο κατά τη διάρκεια των πτήσεων.

Η αεροπορική εταιρία της Ινδονησίας, Garuda, απαγορεύει πλέον τις φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της πτήσης, μετά και τις αντιδράσεις στα social media για το χειρόγραφο μενού στις πτήσεις της.

Όλα ξεκίνησαν από την φωτογραφία που τράβηξε ο δημοφιλής vlogger, Rius Vernandes, κατά την πτήση του με την Garunda, όπου έλαβε το μενού του φαγητού σε χειρόγραφο σημείωμα.

Η φωτογραφία έγινε viral και τώρα ο vlogger είναι αντιμέτωπος ακόμη και με κυρώσεις για τη δημοσίευσή του.

Η εθνική αεροπορική εταιρεία της Ινδονησίας, Garuda, βρίσκεται υπ’ατμόν μετά το περιστατικό και προχωρά στην απαγόρευση της λήψης εικόνων κατά τη διάρκεια μιας πτήσης.

Η εταιρεία φέρεται να ανέφερε το περιστατικό με το ποστάρισμα του Rius Vernandes στις αστυνομικές αρχές, καθώς δέχθηκε σαρκαστικά σχόλια στο διαδίκτυο. Η φωτογραφία αναρτήθηκε με τη λεζάντα: «Το μενού εκτυπώνεται κύριε».

Η φωτογραφία λήφθηκε κατά τη διάρκεια της πτήσης από το Σίδνεϊ στο Ντενπασάρ το περασμένο Σάββατο και την Τετάρτη τόσο ο vlogger όσο και ο συνεργάτης του, που ταξίδευαν μαζί, έλαβαν κλήση από την Αστυνομία της Ινδονησίας για να προσέλθουν για κατάθεση.

Σε βίντεο στο YouTube με τίτλο «Τι συνέβη πραγματικά, πίσω από το χειρόγραφο μενού στην Business Class της Garuda», ο Rius υπερασπίστηκε τον εαυτό του, λέγοντας ότι δεν σκόπευε να βλάψει τη φήμη της αεροπορικής εταιρείας.

Ο Rius ζητά να μην γίνει αφορμή αυτό το περιστατικό να ποινικοποιηθούν τα σχόλια των επιβατών για τις αεροπορικές εταιρείες.   Όπως και να έχει, η Garuda ανακοίνωσε τελικά ότι απαγορεύει στους επιβάτες και το πλήρωμα να λαμβάνουν φωτογραφίες και βίντεο κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Πηγή: lifo.gr