Αστυνομία: Έτοιμη να διερευνήσει την υπόθεση με το τ/κ λεωφορείο

Η Αστυνομία είναι έτοιμη για διερεύνηση της υπόθεσης που σχετίζεται με τη φερόμενη παρενόχληση τ/κ λεωφορείου την περασμένη εβδομάδα, στο αεροδρόμιο Λάρνακας, δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης Χρίστος Ανδρέου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Ανδρέου επισήμανε ωστόσο ότι για το συγκεκριμένο περιστατικό δεν έχει γίνει σχετική καταγγελία στην Αστυνομία.

«Ως Αστυνομία κάνουμε όλες τις ενέργειες και προσπάθειες για να εντοπιστεί ο παραπονούμενος. Η Αστυνομία είναι έτοιμη για διερεύνηση της υπόθεσης με κάθε σοβαρότητα και σχολαστικότητα, γιατί θεωρούμε ότι το θέμα είναι πολύ σοβαρό», είπε ο κ. Ανδρέου.

Δίνει κατάθεση ο διευθυντής της τ/κ εταιρείας λεωφορείων 

Ο διευθυντής της εταιρείας στην οποία ανήκει το λεωφορείο με τουρκοκυπριακές πινακίδες, το οποίο μετέφερε την περασμένη εβδομάδα Ούγγρους τουρίστες από το αεροδρόμιο Λάρνακας στις κατεχόμενες περιοχές, αναμένεται να δώσει κατάθεση αύριο, Παρασκευή, σε σχέση με το περιστατικό της φερόμενης παρενόχλησης του λεωφορείου.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, πέραν του διευθυντή της εταιρείας λεωφορείων, έχει εντοπιστεί και ο οδηγός του λεωφορείου, ο οποίος βρίσκεται ωστόσο εκτός Κύπρου. Πηγή με γνώση του θέματος ανέφερε ότι το κλίμα είναι θετικό και φαίνεται ότι υπάρχει διάθεση συνεργασίας.

Μετά την κατάθεση του διευθυντή της εταιρείας, η Αστυνομία θα είναι σε θέση να προχωρήσει στη διερεύνηση του περιστατικού για τυχόν ποινικά αδικήματα, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

Πηγή: ΚΥΠΕ