Δε γυρνά με άδεια χέρια

Ο Πρόδρομος Πετρίδης πηγαίνει ξανά σε λύση από την αγορά της Ιορδανίας, από εκεί που του… βγήκε η αγορά του Μούσα Αλ Τάαμαρι, και τώρα τρίβει τα χέρια του που τον πήρε στον ΑΠΟΕΛ και κάνει θαύματα υπό τις οδηγίες του Πάολο Τραμετσάνι.

Το «αστέρι» της χώρας έδωσε τις κατάλληλες συστάσεις για τον Ομάρ Χάνι που θα βοηθήσει τους πρωταθλητές στο δημιουργικό κομμάτι εάν αποκτηθεί με μεταγραφή, παίρνοντας στην ουσία τη θέση που άφησε κενή ο Νατέλ. Ο ταλαντούχος άσος φαίνεται πως διαθέτει άμεση επαφή με τα δίχτυα, ενώ ήταν συμπαίκτης με τον Μούσα στην Ολυμπιακή ομάδα, εκεί όπου ο ένας αγωνίζονταν το ένα άκρο, και ο έτερος στην απέναντι πλευρά. Η συνεργασία τους είναι εξαιρετική και οι φίλοι των «γαλαζοκίτρινων» επιθυμούν να τους απολαύσουν μαζί στο ΓΣΠ.

Να σημειωθεί πως ο Πρόδρομος Πετρίδης βρίσκεται ήδη στο Αμμάν για να διευθετήσει τις λεπτομέρειες της μετακίνησης του ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα εγγραφεί στον κατάλογο Β για φέτος, αφού η ηλικία του το επιτρέπει αυτό. Ο ισχυρός άντρας του ΑΠΟΕΛ δε σκοπεύει να γυρίσει με άδεια χέρια, άρα η υπόθεση φαίνεται πως βρίσκεται σε καλό «δρόμο».

Πηγή: balla.com.cy