«Είμαι ερωτευμένος με τον Τσίπρα, έχω γεροντικό πάθος»: Αποκαλύφθηκε ο μεγαλύτερος φαν του πρωθυπουργού

«Ερωτευμένος» με τον Αλέξη Τσίπρα δηλώνει ο Κώστας Ζουράρις ενώ σχολιάζει πως έχει «γεροντικό πάθος» μαζί του και γι αυτό τον λόγο δεν μπορεί να πει κάτι καλό ή κάτι κακό. Και σαν να μην φθάνει αυτό, θεωρεί πως είναι ο καλύτερος πρωθυπουργός που έχει περάσει από την Ελλάδα μετά τον Ελευθέριο Βενιζέλο.

«Δεν μπορώ να μιλήσω για τον Αλέξη Τσίπρα εγώ τον λέω το αγόρι μου, είμαι ερωτευμένος μαζί του, έχω γεροντικό πάθος μαζί του. Δεν μπορώ να σου πω τίποτα, ούτε καλό ούτε κακό. Το θαυμάζω αυτό το παιδί, το αγαπώ, έχει αυτή την καλοσύνη», είπε ο κ. Ζουράρις.

«Υπήρξε ο καλύτερος Έλληνας πρωθυπουργός μετά τον Ελευθέριο Βενιζέλο, βαριέμαι να εξηγήσω γιατί, γιατί είμαι επιστήμων σε αυτό τον τομέα, βαριέμαι να εξηγήσω γιατί υπήρξε ο καλύτερος πρωθυπουργός μετά τον Ελευθέριο Βενιζέλο. Μαζί με τον Βενιζέλο γιατί έκανε μεγάλη λάθη, ο Αλέξης έκανε μικρά λάθη», ανέφερε.

Όσο για το εάν «φάμε» όλο το καλοκαίρι σε εκλογές και για τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν σαφές προβάδισμα της ΝΔ ο κ. Ζουράρις λέει «στα π@@@@@α μας».

Πηγή:eleftherostypos.gr