Η Άβα Γαλανοπούλου μιλάει για τον Νίκο Σεργιανόπουλο «σαν είναι εδώ»

Η Άβα Γαλανοπούλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού μίλησε για τον Νίκο Σεργιανόπουλο με τον οποίο όπως είπε εκτός από συνεργάτες, ήταν και πολύ καλοί φίλοι.

Η ηθοποιός μιλώντας για εκείνο δεν χρησιμοποιεί παρελθοντικό χρόνο. «Είναι πάντα εδώ», λέει χαρακτηριστικά και συνέχισε περιγράφοντας ένα περιστατικό που βίωσαν μαζί.

«Πολύ μεγάλη αγάπη είχα στον Νίκο Σεργιανόπουλο. Ενώ ποτέ δεν βάζω το πρωί τηλεόραση, βάζω μουσική για να χαλαρώνω και βάζω πρωί – πρωί τηλεόραση. Λένε δεν μπορούμε να πούμε ακόμα το όνομα, αλλά είναι γνωστός πρωταγωνιστής… και λέω Παναγιά μου να μην είναι ο Νίκος. Χτυπάει το τηλέφωνο και λέει ΕΡΤ Πόπη Τσαπανίδου. Δεν το σηκώνω και λέω Θεέ μου αυτό θα είναι… Έρχεται το ταξί, δεν το έχω ακούσει ακόμα και λέει ο οδηγός κυρία Γαλανοπούλου άκουσα στις ειδήσεις… λέω αλλάξτε! Ο Νίκος είναι ένα αρνί, σου το λέω κυριολεκτικά. Είναι πάντα εδώ! Τον έντυνε πάντα στα μαύρα στο σενάριο ο Ρήγας. Έτσι ήθελε αυτός ο τύπος να είναι, ντυμένος στα μαύρα… Ο Ρήγας καταλάβαινε ότι δεν είναι το ίδιο μαύρο πουκάμισο και μια μέρα ο Νίκος για να τους καλύψει που είχαν κάνει λάθος τα παιδιά… Μου λέει Άβα έλα να σκαρώσουμε κάτι για να τα γλιτώσουμε τα παιδιά να μην τα βρίσει ο Ρήγας! Λέει κάνε πως μου ρίχνεις τον καφέ πάνω μου κι έτσι θα φορέσω το άλλο και θα δικαιολογήσω το λάθος πουκάμισο! Κάναμε αυτό πράγματι. Αυτός ήταν ο Νίκος», είπε.

Πηγή: protothema