Η Κάιλι Τζένερ και η Ελληνίδα φίλη της χλευάζονται για τραγικά αποτυχημένο φώτοσοπ

Κάιλι Τζένερ και Αναστασία Καρανικολάου ποζάρουν, αλλά το φώτοσοπ είναι καταστροφικό.

H παραπάνω φωτογραφία της Κάιλι Τζένερ με την Αναστασία Καρανικολάου, δέχεται χλευαστικά σχόλια από τη στιγμή που δημοσιεύθηκε στο Instagram, καθώς πολλοί εντόπισαν αποτυχημένο φώτοσοπ.

Το πρόβλημα εντοπίζεται στην ανατομία των ποδιών. Η ριάλιτι σταρ και η ελληνοαμερικανικής καταγωγής φίλη της, κάνουν μαζί διακοπές στις νήσους Τουρκ και Κάικος και σε μια από τις δεκάδες πόζες που δημοσίευσαν στα προφίλ τους πιάστηκαν – ξανά – να έχουν κάνει χρήση υπερβολικού φώτοσοπ. Το ένα πόδι της Καρανικολάου είναι αφύσικα λεπτό ενώ και το πόδι της Τζένερ μοιάζει να εξαφανίζεται εξίσου αφύσικα πίσω από το άλλο.

«Θα περιμένουμε να ανέβουν και τα υπόλοιπα πόδια», γράφει ένας χρήστης ενώ κάποιος άλλος σημειώνει πως προφανώς κάτι δεν πάει καλά με την ανατομία των κάτω άκρων στην εικόνα. Προβλήματα στην προσπάθεια να λεπτύνει η μέση, εντοπίζονται όμως και σε άλλα σημεία, όπως τα χέρια. Οι χρήστες βάζουν στο μικροσκόπιο την εικόνα και δείχνουν τι άλλο δεν μοιάζει σωστό.

Αν και προφανώς η Τζένερ χρησιμοποιεί φίλτρα και εφαρμογές για να διορθώνει και να τελειοποιεί της φωτογραφίες της, όταν το κάνει άτσαλα πάντα γίνεται θέμα, κάτι που συμβαίνει με όλα τα σελέμπριτι. Αυτή τη φορά όμως τα λάθη είναι απανωτά για τις δύο φίλες και οι εικόνες προδίδουν πως το φώτοσοπ δεν είναι καθόλου προσεχτικό.

Ποια είναι η Αναστασία Καρανικολάου

View this post on Instagram

22?

A post shared by Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby) on

Η Αναστασία Καρανικολάου είναι μόλις 22 ετών, μοντέλο και influencer στα social media γνωστή ως Stassie Baby. Με περισσότερους από 4 εκατομμύρια followers στο Instagram και χιλιάδες στο YouTube, η Καρανικολάου χαρακτηρίζεται ως vlogger και συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες από ταξίδια, αλλά είναι γνωστή κυρίως για τα βίντεο με τα οποία παρουσίασε τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει. Το τελευταίο διάστημα είναι η κολλητή της Τζένερ και είναι μαζί της σχεδόν πάντα και παντού απολαμβάνοντας insta_φήμη και πολυτελείς διακοπές.

Ο πατέρας της Stassie είναι ο Περικλής Νικόλαος Καρανικολάου, ένας μεσίτης που γεννήθηκε στην Ελλάδα, και φαίνεται πως έχει καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη. Συχνά η Αναστασία δημοσιεύει φωτογραφίες του στο Instagram της.

View this post on Instagram

my dad is me

A post shared by Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby) on

Πηγή: lifo.gr