ΗΠΑ: Ληστές επέστρεψαν τεράστια τηλεόραση επειδή δεν χωρούσε στο αυτοκίνητο (Βίντεο)

Σε μία τεράστια γκάφα υπέπεσαν δύο διαρρήκτες στις ΗΠΑ, οι οποίοι εισέβαλαν σε μονοκατοικία με πρόθεση να κλέψουν αντικείμενα αξίας που βρισκόντουσαν στο εσωτερικό της.

Κάποιοι λάθος υπολογισμοί, όμως, τους ανάγκασαν να τροποποιήσουν λιγάκι το σχέδιό τους, καθώς το μεγάλο μέγεθος μίας plasma τηλεόρασης, τούς δυσκόλεψε περισσότερο από όσο θα μπορούσαν να φανταστούν.

Σύμφωνα με το RT,οι δύο άντρες καταγράφηκαν από την κάμερα ασφαλείας του σπιτιού στο Ντάλας του Τέξας να εισέρχονται στο εσωτερικό και λίγο αργότερα να βγαίνουν από την μονοκατοικία έχοντας ανά χείρας την τηλεόραση του ισογείου.

Στην προσπάθειά τους, όμως, να φορτώσουν το κλοπιμαίο τους μέσα στο αυτοκίνητο που θα χρησιμοποιούσαν για τη διαφυγή τους διαπίστωσαν πως η τηλεόραση ήταν πολύ μεγάλη για να χωρέσει στο πορτ μπαγκάζ του SUV.

Οι δύο κλέφτες  επιχείρησαν  να την βάλουν στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου, όμως πάλι υπολόγισαν λάθος, με αποτέλεσμα λίγα δευτερόλεπτα αργότερα να «πιαστούν» από την κάμερα, την στιγμή που επέστρεφαν την τηλεόραση μέσα στο σπίτι.

Όπως είναι φυσικό, η γκάφα των διαρρηκτών δεν πέρασε απαρατήρητη από τους χρήστες των social media, με το βίντεο από την απόπειρα κλοπής της τηλεόρασης να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Πηγή:ieidiseis.gr