Μία «ανάσα» από Σάβιτς οι πρωταθλητές

Οι άνθρωποι του Ερυθρού Αστέρα μπορεί να διαβεβαίωναν ότι ο Βουγιατίν Σάβιτς είναι παίκτης των «ερυθρόλευκων», ωστόσο, η μεταγραφή του δε θα αργήσει να ολοκληρωθεί στον ΑΠΟΕΛ, έτσι ώστε να ενισχύσει το σύνολο την σεζόν που έρχεται και έχει μπόλικο ενδιαφέρον.

Η διαδικασία μετακίνησης προχωρά με γοργούς ρυθμούς, και μένουν κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες για να «κλείσει» θέση στο ρόστερ των πρωταθλητών που θέλουν να πάρουν το όγδοο συνεχόμενο πρωτάθλημα, αλλά και να επιστρέψουν στις ευρωπαϊκές διακρίσεις. Ο Σάβιτς είναι μία «ανάσα» από τον ΑΠΟΕΛ και θα γίνει η δέκατη μεταγραφή της ομάδας που αλλάζει πρόσωπο.

Να σημειωθεί πως ο ποδοσφαιριστής θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από τους Σέρβους για τη νέα αγωνιστική περίοδο (2019-2020), ενώ στη συμφωνία υπάρχει το δικαίωμα αγοράς των δικαιωμάτων του το καλοκαίρι του 2020. Με την παρούσα κίνηση ολοκληρώνεται το παζλ, δίχως αυτό να σημαίνει ότι εάν βρεθεί κάτι εξαιρετικό οι Ντομένικο Τέτι και Πάολο Τραμετσάνι θα «κλείσουν» την πόρτα του Αρχάγγελου.

Πηγή: balla.com.cy