Μήνυση Αντετοκούνμπο σε Αμερικανό που πουλούσε μπλουζάκια «Greek Freak»

Μήνυση κατέθεσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εναντίον Αμερικανού ο οποίος πουλούσε χωρίς άδεια είδη ένδυσης με την υπογραφή «Greek Freak». 

Μήνυση σε βάρος Αμερικανού στην Πενσυλβάνια κατέθεσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, καθώς πουλούσε είδη ένδυσης με την υπογραφή «Greek Freak».

Ο πολυτιμότερος παίκτης του NBA κατηγορεί τον Τζίντερ Μπόγκαλ, ο οποίος πουλά είδη ρουχισμού εμπνευσμένα από τους παίκτες του NBA, ότι προσπαθεί να επωφεληθεί από την υπογραφή σήμα κατατεθέν «Greek Freak» το οποίο είχε καταχωρηθεί πέρυσι, χωρίς να έχει τη σχετική άδεια.

Σύμφωνα με την αγωγή που κατατέθηκε στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν, ο Μπόγκαλ ενήργησε κακή τη πίστει «με σκοπό να δημιουργήσει σύγχυση και να παραπλανήσει τους καταναλωτές να πιστέψουν ότι αγοράζουν προϊόντα που συνδέονται ή επικυρώνονται από τον Γιάννη Αντετοκούμπο, έναν από τους πιο επιτυχημένους και δημοφιλείς παίκτες του NBA».

Ο Αντετοκούνμπο στην αγωγή του υποστήριξε επίσης, ότι ο Μπόγκαλ δεν απάντησε στην επιστολή που του έστειλε στις 3 Μαΐου στην οποία του ζητούσε να σταματήσει την παράνομη πώληση των προϊόντων.

Ο «Greek Freak» αξιώνει αποζημίωση τουλάχιστον 2 εκατομμυρίων δολαρίων καθώς ο Μπόγκαλ φέρεται να τοποθετούσε το πρόσωπο του Αντετοκούμπο επάνω σε μπλουζάκια και προϊόντα τα οποία πωλούσε με έκπτωση στους οπαδούς των Bucks.

Πηγή: lifo.gr