Νέα σύλληψη του R. Kelly – Κατηγορείται για trafficking

CBS THIS MORNING co-host Gayle King sat down with R&B singer R. Kelly Tuesday in Chicago for his first television interview since he was arrested on 10 sexual abuse charges. The interview airs Wednesday, March 6 and Thursday, March 7, on CBS THIS MORNING (7:00-9:00 AM) on the CBS Television Network. Photo Credit: CBS/Lazarus Jean-Baptiste ©2019CBS Broadcasting Inc. All Rights Reserved.

Ο διάσημος τραγουδιστής R. Kelly συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης και κατηγορείται για σεξουαλικά εγκλήματα, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το CNN.  

Ο R. Kelly, που κατηγορείται για trafficking στην Νέα Υόρκη αλλά και για την απόπειρά του να επηρεάσει υπόθεση στην Ατλάντα, συνελήφθη ενώ έβγαζε βόλτα τον σκύλο του, σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το CNN. Η σύλληψή του έρχεται μετά από δεκατρείς κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν από δικαστήριο του Σικάγο. Ανάμεσα στις κατηγορίες ήταν αυτή της παιδικής πορνογραφίας και παρακώλυση του έργου της Δικαιοσύνης. H αστυνομίας της Νέας Υόρκης, το υπουργείο Ασφάλειας και άλλες ομοσπονδιακές αρχές συνέβαλαν στη σύλληψη, ανέφερε δικαστική πηγή. Ως και τη σύλληψή του ο R. Kelly ήταν ελεύθερος με εγγύηση 1 εκατομμυρίου δολαρίων.

Τον Φεβρουάριο κατηγορήθηκε για δέκα περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης από τέσσερα φερόμενα ως θύματα, τρία εκ των οποίων ήταν ανήλικα. Ο τραγουδιστής είχε δηλώσει αθώος, κατέβαλε εγγύηση ύψους 100.000 δολαρίων και αφέθηκε ελεύθερος τρεις μέρες μετά τη σύλληψή του. Τον Μάρτιο συνελήφθη και φυλακίστηκε ξανά καθώς αδυνατούσε να καταλάβει διατροφή ύψους 161.000 δολαρίων στην πρώην γυναίκα του.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις ο R. Kelly αντιμετωπίζει ποινές φυλάκισης που ενδέχεται να αγγίξουν τα 30 έτη.

Πηγή: lifo.gr