Ο Δήμος Λευκωσίας καταδικάζει την επίθεση που δέχθηκε φρουρός της Πλατείας Ελευθερίας από αγνώστους

Ο Δήμος Λευκωσίας καταδικάζει την επίθεση που δέχθηκε φρουρός ιδιωτικής εταιρείας που εργάζεται για τη φύλαξη της Πλατείας Ελευθερίας και απευθύνει έκκληση στην Αστυνομία να ενεργήσει με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε να εξευρεθούν οι δράστες και να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

«Σήμερα το πρωί ενημερωθήκαμε για το απαράδεκτο συμβάν κατά το οποίο δύο άγνωστα πρόσωπα κτύπησαν βάναυσα φρουρό ιδιωτικής εταιρείας που εργάζεται για τη φύλαξη της Πλατείας Ελευθερίας και έχουμε επικοινωνήσει με τον υπεύθυνο της εταιρείας για να μάθουμε για την κατάσταση της υγείας του φρουρού» αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας.

Ο Δήμος Λευκωσίας επικοινώνησε και με την Αστυνομία ζητώντας περισσότερες πληροφορίες για το συμβάν όπως και συχνότερη αστυνόμευση της Πλατείας Ελευθερίας και της γύρω περιοχής κάτι το οποίο έχει ζητήσει κατ’ επανάληψη.

«Καταδικάζουμε αυτή την απαράδεκτη πράξη και καλούμε την Αστυνομία να βρει τους δράστες και να τους οδηγήσει ενώπιον της δικαιοσύνης», καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ