Περιπλέκονται τα πράγματα για τον ομαδικό βιασμό 19χρονης τουρίστριας – Αντικρουόμενες εκδοχές

Περιπλέκονται όλο και περισσότερο τα πράγματα με την καταγγελία 19χρονης τουρίστριας από τη Βρετανία όπου ισχυρίζεται ότι βιάστηκε ομαδικά καθώς έρχονται συνεχώς στο φως αντικρουόμενες εκδοχές. 

Τα ισραηλινά Μέσα Ενημέρωσης δεν σταματούν να δημοσιεύουν νέα στοιχεία αμφιβόλου προέλευσης (όχι της Αστυνομίας) με σκοπό να αποδείξουν ότι όσα διαδραματίστηκαν ήταν με τη θέληση της 19χρονης. 

Η Αστυνομία πάντως κρατά, προς το παρόν, σιγή ιχθύος καθώς ούτε διαρρέει οτιδήποτε, ούτε και προβαίνει σε επίσημες δηλώσεις σε μια προσπάθεια να αφήσει χώρο και χρόνο στους ανακριτές να προχωρήσουν με τις έρευνές τους. 

Σϋμφωνα, πάντως, με τις πληροφορίες, τα κινητά των 12 Ισραηλινών υπόπτων βρίσκονται υπό εξέταση με σκοπό να διαπιστωθεί κατά πόσον υπάρχει μέσα σε αυτά, οτιδήποτε καταγεγραμμένο, σε βίντεο ή φωτογραφίες, που να σχετίζεται με την υπόθεση. Ακόμη, προωθήθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις τα τεκμήρια που λήφθηκαν από το δωμάτιο που σύμφωνα με την καταγγελία έλαβε χώρα ο ομαδικός βιασμός όπως και για εντοπισμό γενετικού υλικού. Κρίσιμο στοιχείο είναι να φανεί μέσω του DNA ποιοι από τους νεαρούς ήρθαν σε σεξουαλική επαφή με την 19χρονη ώστε να ξεκαθαρίσει ποιοι λένε την αλήθεια και ποιοι ψέματα. 

Όπως αναφέρουν ισραηλινά Μέσα Ενημέρωσης, η 19χρονη ανέφερε στην Αστυνομία ότι ένας απ’ αυτούς την κρατούσε διά της βίας ενώ στη συνέχεια διέκρινα άλλα 12, τουλάχιστον, πρόσωπα. Στη συνέχεια, έχασε τις αισθήσεις της και συνήλθε στο νοσοκομείο όπου την μετέφεραν φίλοι της.  Η νεαρή, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ανέφερε στους ανακριτές ότι γνώριζε κάποια απ’ τα αγόρια με τα οποία, ωστόσο, δεν είχε κάποια σχέση. Συγκεκριμένα είπε: “Όταν πήγα στο δωμάτιό μου κοντά στα μεσάνυκτα όλοι ήταν μεθυσμένοι… θυμάμαι ότι όλα ήταν θολά…Θυμάμαι ότι μέχρι τη 1 τα ξημερώματα οι φίλοι που δεν ήξερα με βίασαν… κάποιοι έφεραν προφυλάξεις και κάποιοι άλλοι με χτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματός μου”.

Πάντως, οι ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου επεξεργάζονται και το τηλέφωνο της 19χρονης για να διαπιστωθούν οι πραγματικές σχέσεις της με τους Ισραηλινούς καθώς υπάρχουν ισχυρισμοί ότι η νεαρή μιλούσε με κάποιον από αυτούς. Παράλληλα, γίνεται έλεγχος στα κλειστά κυκλώματα του ξενοδοχείου και σε άλλα κοντινά υποστατικά για να φανεί αν κατέγραψαν οτιδήποτε.