Πέθανε αβοήθητος στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας – Αφήνει πίσω του δύο παιδιά (Βίντεο)

Καταγγελία ήρθε στο φως της δημοσιότητας σχετικά με 44χρονος, ο οποίος φέρεται να πέθανε αβοήθητος στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Η ιστορία έγινε γνωστή μέσω της μεσημβρινής εκπομπής του ΟMEGA «Ενημέρωση Τώρα», όταν ο αδερφός του αποθανόντος κατήγγειλε πως, ενώ ο αδερφός του πήγαινε επανειλημμένα στο νοσοκομείο Λάρνακας με σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα, τον έδιωχναν λέγοντας του ότι είναι καλά.

Ο 44χρονος απεβίωσε το περασμένο Σάββατο (29/06) και ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, αφού υπέστη αναπνευστικό σοκ. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, η οποία κράτησε τρεις μέρες, η οικογένεια του ζητούσε απεγνωσμένα να τον εξετάσει πνευμονολόγος, ωστόσο κανένας γιατρός δεν τον εξέτασε.

Συγκεκριμένα, η οικογένεια έλαβε τρεις διαφορετικές απαντήσεις από την αρχή της νοσηλείας του άτυχου 44χρονου. Η πρώτη απάντηση ήταν ότι δεν υπάρχει γιατρός τη δεδομένη χρονική στιγμή, η δεύτερη ότι ο γιατρός έρχεται να τον εξετάσει και η τρίτη πως γενικά δεν υπάρχει πνευμονολόγος για να τον εξετάσει.

Έτσι, ο 44χρονος άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο (29/06), αφού υπέστη αναπνευστικό σοκ, αφήνοντας πίσω ορφανά δύο παιδιά, ηλικίας 22 και 8 ετών.

Την Τετάρτη (3/07) διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σωρού του από τους ιατροδικαστές Ελένη Αντωνίου και Πανίκο Σταυριανό, η οποία κατέδειξε ότι ο θάνατος του επήλθε από εισρόφηση αίματος.

Ο Υπ.Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάνου έτυχε να είναι καλεσμένος στη μεσημβρινή εκπομπή του ΟMEGA «Ενημέρωση Τώρα», οπότε και έγινε γνωστό το περιστατικό. Διέταξε πειθαρχική έρευνα, ενώ ανέφερε πως ανάλογα με το πόρισμα θα υπάρξουν και ποινές.

Ακολουθεί σχετικό βίντεο: