Ράιαν Ρέινολντς, Ντουέιν Τζόνσον και Γκαλ Γκαντότ μαζί στο Netflix

Η ταινία «Red Notice» θα ταξιδέψει σε περισσότερες από 190 χώρες

Το Netflix αγόρασε τα δικαιώματα του«Red Notice», με πρωταγωνιστές τους Ράιαν Ρέινολντς, Ντουέιν Τζόνσον και Γκαλ Γκαντότ.

Τον Μάρτιο του 2018, ο Ρόσον Μάρσαλ Θέρμπερ συμφώνησε με την Universal για την παραγωγή της ταινίας του, «Red Notice». Είχε, μάλιστα, οριστεί μέχρι και η ημερομηνία κυκλοφορίας της για τις 13 Νοεμβρίου το 2020, ενώ στο πρωταγωνιστικό καστ είχαν ήδη μπει ο Ντουέιν Τζόνσον και η Γκαλ Γκαντότ.

Σύμφωνα, όμως, με το Deadline, η εταιρεία παραγωγής άρχισε να κάνει πίσω στα τέλη του περασμένου Ιουνίου. Οι λόγοι μπορούμε να υποθέσουμε ότι ήταν οικονομικοί, αφού η παραγωγή της ταινίας υπολογίζεται ότι απαιτεί ένα budget των 130 εκατομμυρίων δολαρίων, μέσα στο οποίο συγκαταλέγεται ένας μισθός 20 εκατομμυρίων για τον Τζόνσον, καθώς και ένα εξαψήφιο ποσό για τον Θέρμπερ.

Η ταινία, βέβαια, δεν άργησε να βρει νέο σπίτι, αφού μόλις πριν μερικές μέρες το Netflix αποφάσισε να την αποκτήσει. Μάλιστα, με την υπογραφή των συμβολαίων, έσπευσε να προσθέσει ακόμα ένα μεγάλο όνομα στο πρωταγωνιστικό καστ, αυτό του Ράιαν Ρέινολντς.

Οι υπεύθυνοι της πλατφόρμας, που είχε ακουστεί ότι επρόκειτο να μειώσει το budget της, φαίνεται ότι πείστηκαν πως το «Red Notice» θα καταφέρει να έχει αρκετή επιτυχία, ώστε να αποφέρει μεγάλα κέρδη, παρά το κόστος εκατομμυρίων του. Ο λόγος είναι ότι όλοι οι συντελεστές μιλάνε για μία ταινία που θα έρθει να σπάσει τα παραδοσιακά κινηματογραφικά εμπόδια και να αποτελέσει μία 100% διεθνή παραγωγή. Ο Τζόνσον, μάλιστα, αναφέρεται σε αυτήν ως «ένα πραγματικά παγκόσμιο γεγονός».

Πώς θα γίνει αυτό; Λοιπόν, το «Red Notice» θα είναι ένα θρίλερ. Συγκεκριμένα, θα ακολουθεί το κυνήγι ενός από τους μεγαλύτερους ληστές έργων τέχνης σε όλο τον κόσμο. Και όταν λέμε όλο τον κόσμο, το εννοούμε κυριολεκτικά, αφού ο Τζόνσον αναφέρει ότι τα γυρίσματα της ταινίας θα ταξιδέψουν σε περισσότερες από 190 χώρες.

Λόγω της μεταφοράς της ταινίας από την Universal στο Netflix, η ταινία πιθανώς δεν θα κυκλοφορήσει στην αρχικά προγραμματισμένη ημερομηνία της, ενώ γνωρίζουμε ότι τα γυρίσματα δεν θα ξεκινήσουν πριν το 2020.

Πηγή: athensvoice.gr