Συλλυπητήρια από κόμματα, οργανώσεις και Δήμους για τον Α.Γαλανό

Ο Αλέξης Γαλανός έφυγε πρόωρα κι’ απρόσμενα από την ζωή με το μαράζι και την αδιάλειπτη επιθυμία για επιστροφή στην κατεχόμενη και πολυαγαπημένη του Αμμόχωστο, αναφέρει ανακοίνωση της Δημοκρατικής Παράταξης στην οποία προστίθεται ότι ο Πρόεδρος, Μάριος Καρογιάν έχει επικοινωνήσει με την σύζυγο και τα παιδιά του εκλιπόντος εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του.

Υπήρξε μια φυσιογνωμία την οποίαν αποδέχονταν όλοι σαν ικανή, μαχητική και κυρίως πατριωτική. Το πέρασμα του από τον πολιτικό στίβο χωρίς αμφιβολία μεστό, ουσιαστικό και έντιμο, σημείωσε ο κ. Καρογιάν.

Βαθύτατη θλίψη και συγκλονισμό εκφράζει για τον ξαφνικό θάνατο του Αλέξη Γαλανού η Ένωση Δήμων, αναφέροντας σε γραπτή ανακοίνωση ότι ο εκλιπών υπήρξε μια ιστορική φυσιογνωμία της Αμμοχώστου, της πολιτικής ζωής του τόπου, καθώς και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τα τελευταία χρόνια. «Ο Αλέξης Γαλανός έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή με την πίκρα της κατοχής και της μη ευόδωσης του αγώνα του για επιστροφή της Αμμοχώστου».

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης Δήμων θα συνεδριάσει σύντομα για να αποφασισθούν οι τιμές που θα αποδοθούν στον αποθανόντα.

Τη θλίψη του για το θάνατο του Δημάρχου Αμμοχώστου Αλέξη Γαλανού εξέφρασε με γραπτή του δήλωση ο Δήμαρχος Λευκωσίας, Κωσταντίνος Γιωρκάτζης και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, χαρακτηρίζοντάς τον καλό συνεργάτη στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Πηγή: ΚΥΠΕ