Τιτανικός: Ο Μπραντ Πιτ ρώτησε τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο αν χωρούσε τελικά πάνω στην πόρτα (Βίντεο)

epa07591726 US actors Leonardo DiCaprio (R) and Brad Pitt attend the press conference for 'Once Upon A Time... In Hollywood' during the 72nd annual Cannes Film Festival, in Cannes, France, 22 May 2019. The movie is presented in the Official Competition of the festival which runs from 14 to 25 May. EPA/JOHN PHILLIPS POOL

Η πόρτα στον Τιτανικό και αν τελικά χωρούσε πάνω της ο Τζακ παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά μυστήρια.

Η πόρτα στον Τιτανικό και αν τελικά χωρούσε πάνω της ο Τζακ παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά μυστήρια, προβληματίζοντας μέχρι και τον Μπραντ Πιτ που αποφάσισε να ρωτήσει σχετικά τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Οι Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μπραντ Πιτ και Μάργκο Ρόμπι έδωσαν συνέντευξη στο MTV με αφορμή την ταινία «Once Upon a Time in Hollywood», όπου πρωταγωνιστούν. Κάποια στιγμή ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Ντι Κάπριο αν ο Τζακ που υποδυόταν στον Τιτανικό μπορούσε να ανέβει στην πόρτα, όπου βρισκόταν ήδη η Ρόουζ (Κέιτ Γουίνσλετ) ώστε να σωθεί από τα παγωμένα νερά του ωκεανού.

View this post on Instagram

Fun day at the office.

A post shared by Josh Horowitz (@joshuahorowitz) on

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο δεν έδωσε κάποια απάντηση, κουνώντας απλώς το κεφάλι του, για την ερώτηση που του κάνουν συνεχώς. Ωστόσο την ίδια απορία είχαν και οι Μπραντ Πιτ και Μάργκο Ρόμπι, που προσπάθησαν να εκμαιεύσουν μια απάντηση.

«Ω ναι, το θυμάμαι. Είχα στενοχωρηθεί τόσο πολύ!», είπε η Μάργκο Ρόμπι, με τον Μπραντ Πιτ να στρέφεται προς τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ρωτώντας τον συνωμοτικά «Μπορούσες; Μπορούσες να στριμωχτείς;». «Ουδέν σχόλιον», ήταν η απάντηση του Λεονάρντο ντι Κάπριο, που συμφώνησε ωστόσο πως πρόκειται για την πιο πολυσυζητημένη διαμάχη για σκηνή ταινίας που έχει υπάρξει ποτέ.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: lifo.gr