Το «αντίο» του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1 -Το «καρφί» για το κανάλι

Επειτα από έξι χρόνια, ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσε και επίσημα την αποχώρησή του από τον ΑΝΤ1, με μια ανάρτησή του στο Instagram.

Ο παρουσιαστής, που είχε συμβόλαιο με το κανάλι αλλά φέτος δεν αξιοποιήθηκε, θα συνεχίσει στον ΣΚΑΪ και μάλιστα έκανε πρόταση στην Κατερίνα Γκαγκάκη να είναι στο πλευρό του στη νέα του εκπομπή. Στην ανάρτησή του με την οποία αποχαιρέτισε τον ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λιάγκας δημοσίευσε και φωτογραφίες από τις εκπομπές που παρουσίασε στο κανάλι- το «The Voice», το «Πρωινό» με την πρώην πλέον σύζυγό του Φαίη Σκορδά, το «Late Night» και το «Rising Star»- ενώ ευχαρίστησε και τους συνεργάτες του.

Λιάγκας: Μου έδωσαν χρόνο να περάσω με τα παιδιά μου

Παρότι γράφει ότι πέρασε 6 όμορφα χρόνια στον ΑΝΤ1, τον οποίο χαρακτηρίζει μεγάλο σταθμό, ο Γιώργος Λιάγκας έριξε και ένα «καρφί» για το γεγονός ότι δεν αξιοποιήθηκε φέτος από το κανάλι.

«Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την ιδιοκτησία, που με επέλεξε και μου έδωσε τη μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε μαζί όλες αυτές τις επιτυχίες. Θέλω τέλος να ευχαριστήσω και αυτούς που με τη “στάση” τους μου χάρισαν πολύ χρόνο να σκεφθώ, να επαναπροσδιοριστώ και να περάσω με τα παιδιά μου», αναφέρει χαρακτηριστικά. «Κάθε τέλος είναι πάντα και μια νέα αρχή. Ενας νέος κύκλος σύντομα ανοίγει. Πάμε γι άλλα», καταλήγει.

Η αποχαιρετιστήρια ανάρτηση του Γιώργου Λιάγκα

«Ενας κύκλος κλείνει. Πέρασα 6 πολύ όμορφα χρόνια στον Αντ1, γεμάτα επιτυχίες και σημαντικές τηλεοπτικές στιγμές. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που δουλέψαμε μαζί, παλέψαμε, στεναχωρηθήκαμε, χαρήκαμε, προχωρήσαμε ένα βήμα μπροστά στο να ανακαλύψουμε νέους τηλεοπτικούς δρόμους. Κάμεραμαν, τεχνικοί, παραγωγοί, σκηνοθέτες, δημοσιογράφοι, στελέχη. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την ιδιοκτησία, που με επέλεξε και μου έδωσε τη μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε μαζί όλες αυτές τις επιτυχίες. Θέλω τέλος να ευχαριστήσω και αυτούς που με τη “στάση” τους μου χάρισαν πολύ χρόνο να σκεφθώ, να επαναπροσδιοριστώ και να περάσω με τα παιδιά μου. Ηταν 6 πολύ δημιουργικά χρόνια για μένα. Ο Αντ1 είναι ένας μεγάλος σταθμός, ένα μεγάλο σχολείο και ένα πεδίο που μπορείς να κάνεις σπουδαία πράγματα. Χαίρομαι που αφήνω πίσω κυρίως φίλους και ανθρώπους που θα μπορούμε να κοιταχτούμε ευθεία μέσα στα μάτια , γιατί μας έχουν ενώσει κοινά συναισθήματα. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους.

Κάθε τέλος είναι πάντα και μια νέα αρχή. Ενας νέος κύκλος σύντομα ανοίγει. Πάμε γι άλλα».

Πηγή: iefimerida.gr