Το «στοίχημα» με τον εαυτό του…

Ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να γνώρισε την ήττα στο πρόσφατο φιλικό, όπως και στα υπόλοιπα, ωστόσο, υπάρχει χρόνος για ανάκαμψη και τον ερχομό της κατάλληλης εμφάνισης στις επίσημες υποχρεώσεις για τα προκριματικά του Champıons League που έχουν «μεγάλη» σημασία για τους πρωταθλητές.

Οι ιθύνοντες των «γαλαζοκίτρινων», αλλά και ο Πάολο Τραμετσάνι δε προβληματίστηκαν για το αποτέλεσμα, αλλά κυρίως από την εικόνα που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές εντός του γηπέδου, με τη δουλειά να παίρνει σειρά, διότι δε χωρά νέα ευρωπαϊκή απογοήτευση και μάλιστα σερί, αφού πέρσι τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά.

Η τριάδα στην άμυνα προβληματίζει τους φίλους του ΑΠΟΕΛ, αλλά ο κόουτς δεν έκρυψε ποτέ, ότι ήταν και είναι λάτρης αυτής της τακτικής που ελευθερώνει επιθετικά τους παίκτες που «φτιάχνουν» την ενδεκάδα. Στην προετοιμασία υπάρχουν περιθώρια για λάθη, δοκιμές αλλά και για προσαρμογή σε ένα συγκεκριμένο σύστημα.

Ο Πάολο Τραμετσάνι έχει βάλει στοίχημα με τον εαυτό του να βελτιώσει και να οδηγήσει το σύνολο του στο επιθυμητό αποτέλεσμα, και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να δικαιολογήσει τις απαιτήσεις που έχουν στη διοίκηση, αλλά και τις φιλοδοξίες του κόσμου για επιστροφή στην ευρωπαϊκή καταξίωση από τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Πηγή: balla.com.cy