Αγία Νάπα: Νεαρός οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλης

Νεαρός οδηγούσε στην Αγία Νάπα υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις δύο σήμερα τα ξημερώματα, μέλη της έκαναν σήμα σε 22χρονο που οδηγούσε στην οδό Αγίου Γεωργίου, στην Αγία Νάπα να σταματήσει το όχημα του για τροχονομικό έλεγχο.

Ωστόσο ο οδηγός παρέλειψε να σταματήσει και τα μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν το όχημα.

Ο νεαρός υποβλήθηκε σε άλκοτεστ. Όπως διαπιστώθηκε οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης με τελική ένδειξη 56μg% mg αντί 9mg που είναι το επιτρεπόμενο από τον νόμο ανώτατο όριο.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 22χρονο για αυτόφωρα αδικήματα και τον μετέφεραν με το αυτοκίνητο του στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας, όπου υποβλήθηκε σε νάρκοτεστ με θετικό, προκαταρκτικά, αποτέλεσμα.

Ο 22χρονος αφέθηκε ελεύθερος γύρω στις πέντε σήμερα το πρωί, αφού πρώτα κατηγορήθηκε γραπτώς για τα αδικήματα που διέπραξε.

Εξάλλου σήμερα 15 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας – Λάρνακας, κοντά στην έξοδο από Αγία Νάπα, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν αυτοκίνητο να κινείται με ταχύτητα 182 χιλιομέτρων αντί 100 που είναι το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας.

Το αυτοκίνητο οδηγούσε 24χρονος, ο οποίος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος, για να κλητευθεί σε μεταγενέστερο στάδιο ενώπιον Δικαστηρίου.

Τις δύο υποθέσεις διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας.

Πηγή: ΚΥΠΕ