Άγνωστο αν παρακολουθείτο από ψυχίατρο η 40χρονη που σκότωσε το παιδί της στο Γέρι (Video)

Δεν παρακολουθείτο από ψυχίατρο του δημοσίου η 40χρονη παιδοκτόνος, η οποία σκότωσε χθες το 12χρονο παιδί της στο διαμέρισμα όπου διέμεναν στο Γέρι, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στη μεσημβρινή εκπομπή του ΣΙΓΜΑ, «Μεσημέρι και Κάτι», η Διευθύντρια Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας, Άννα Παραδεισιώτου.

Ερωτηθείς εάν ισχύουν οι πληροφορίες ότι η 40χρονη παιδοκτόνος, παρακολουθείτο από ψυχολόγο, η κ. Άννα Παραδεισιώτου, εξήγησε πως, «αυτό που μπορώ να σας αναφέρω είναι ότι από την ερεύνα που έχει γίνει στα αρχεία της Υπηρεσίας μας, ποτέ της δεν είχε νοσηλευτεί ούτε στο νοσοκομείο Αθαλάσσας ούτε σε κάποια κλινική, ούτε παρακολουθείτο από ψυχίατρο του ΟΚΥΠΥ».

Η κ.Παραδεισιώτου σημείωσε πως, «εάν παρακολουθείτο από κάποιον ιδιώτη γιατρό αυτό δεν το γνωρίζω και δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή. Ερχόμενη η ασθενής εδώ θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες και αν έχει παρακολουθηθεί από ιατρό ιδιώτη θα τον καλέσουμε».

Είμαστε σε επικοινωνία με όλους τους εμπλεκόμενους και η 40χρονη θα έρθει στο νοσοκομείο Αθαλάσσας όταν η σωματική της κατάσταση το επιτρέπει, ανέφερε στο τέλος.

Πηγή: sigmalive.com