Απόλλωνας – Αποφασίζει ο Σωφρόνης

Ο Απόλλωνας έχει την προσοχή του στον αγώνα που ακολουθεί με την Αούστρια στην Βιέννη στην ερχόμενη Πέμπτη. Εκεί η ομάδα της Λεμεσού θα προσπαθήσει να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα το οποίο  θα την θέσει το φαβορί για την πρόκριση ενόψει του επαναληπτικού στο ΓΣΠ.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή ωστόσο θα έχει κάποιες σημαντικές απουσίες γι’ αυτό το σημαντικό παιχνίδι, αφού δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής λόγω τιμωρίας οι Σακέτι, Ζελάγια και Παπουλής.

Για την θέση του Σακέτι ο Μ’Πιντα θα πάρει και πάλι το πιο πιθανόν τη θέση του, κάτι το οποίο έγινε και κόντρα στη Σάμροκ, με τον Μ’Πιντα να έχει καλή παρουσία. Τη θέση του Παπουλή διεκδικούν οι Πίττας, Σαρδινέρο και Περέιρα ενώ το μεγάλο δίλημμα του Σωφρόνη είναι ποιος θα αντικαταστήσει τον Ζελάγια. Ο Γκακπέ αγωνίστηκε στα φιλικά της ομάδας στην προετοιμασία αλλά και στον αγώνα στην Ιρλανδία και διεκδικεί φανέλα βασικού αλλά δεν αποκλείεται να δούμε τον Πίττα να αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης.

Υπάρχουν αρκετές μέρες μέχρι τον αγώνα με τον Κύπριο τεχνικό να αναμένεται μέσα από τις προπονήσεις που θα ακολουθήσουν να πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

Πηγή: balla.com.cy