Αποστολή… πρόκριση!

Μπορεί το 2-1 να δίνει σημαντικό προβάδισμα στον Απόλλωνα απέναντι στον αυριανό επαναληπτικό με την Αούστρια στο ΓΣΠ, όμως η αλήθεια είναι ότι υπάρχει και λίγο άγχος.

Άγχος για να διατηρήσει το προβάδισμα και να μην δεχθεί γκολ από νωρίς. Απόλυτα φυσιολογικό και απόλυτα λογικό για μια ομάδα που ξέρει ότι εξ αρχής ήταν το αουτσάιντερ για την υπόθεση πρόκριση.

Έχει όμως ένα έμπειρο – πλέον – προπονητή όπως ο Σωφρόνης Αυγουστή ο οποίος ξέρει πόσο σημαντικό είναι ο Απόλλωνας να ξεκινήσει απέναντι στην Αούστρια με τη σωστή ψυχολογία και την ανάλογη αυτοπεποίθηση.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα δούμε ένα Απόλλωνα που θα κλειστεί από νωρίς στα καρέ του, ούτε θα παίζει συντηρητικά από την αρχή μέχρι το τέλος. Αλλά ότι θα δούμε ένα Απόλλωνα που θα ψάξει να πετύχει πρώτος το γκολ ή και τα γκολ που θα σκοτώσουν κάθε επίδα των φιλοξενούμενων.

Με την βοήθεια και του κόσμου του, ο Απόλλωνας δεν έχει να φοβάται και πολλά. Οι Απολλωνίστες ξέρουν τι θα κάνουν για να εμψυχώσουν όσο πρέπει τους «κυανόλευκους». Είναι ταλαιπωρία το ταξίδι από τη Λεμεσό στη Λευκωσία, αλλά τώρα είναι η ώρα για να πράξουν στο έπακρον το καθήκον τους.

Η αποστολή άλλωστε είναι ξεκάθαρη: Πρό-κρι-ση!

Πηγή: balla.com.cy